Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

Contest Menang Kereta : TGV Cinemas Blockbuster Bonanza

Hi



Siapa yang suka tengok movie? Kalau ada movie baru mesti nak tengok dekat wayang, tak kisah la TGV ke, GSC ke, MBO ke. Iday kenal seorang kawan Iday yang memang suka tengok movie iaitu +Rafzan Tomomi . Momi, join contest ni ye! Hehehe

Sebenarnya, ada berita baik untuk mereka yang kaki tengok movie iaitu TGV Cinemas anjurkan 1 contest mudah and hadiahnya adalah kereta Proton Iriz!!!



Macam mana nak join contest mudah ni?

1. Sign Up sebagai Movie Club Member : SIGN UP

2. Isikan maklumat penting (nama, alamat and etc) di page contest ini : TGV Cinemas Blockbuster Bonanza

3. Mula membeli dan menonton sebanyak yang boleh movie kegemaran korang di TGV Cinemas bermula 16 May 2016 hingga 15 July 2016. 

4. Ingat sentiasa menggunakan membership card apabila membuat sebarang transaksi pembelian. Itu cara diorang track jumlah movie yang ditonton.

5. Kemudian tunggu result! Mana taw korang antara 3 orang yang bertuah membawa pulang Proton Iriz!!

Boleh check details contest disini : TGV Cinemas Blockbuster Bonanza


All the best taw!


Okay, Iday nak share sikit kelebihan kalau korang sign up and join TGV Cinemas Movie Club. Iday dah join club ni setahun lebih sebab Iday memang suka tengok movie dengan Islam. Dulu Iday pon aktif juga join contest and menang movie screening. Hehehe


Iday ingat lagi, masa mula-mula join TGV Movie Club, Iday dapat 2 keping tiket free and set popcorn free. Lepas tu Iday dapat Advance tiket sales, which is dapat book movie paling awal and dapat seat paling best. Hehehe

Kadang-kadang akan dapat Special Screening, Iday pernah dapat tengok movie Pitch Perfect 2 and jadi orang paling awal dapat tengok. Hehehe

Selain tu, setiap kali kita booking atau beli tiket, kita akan dapat point and point tu adalah Movie Money, kalau banyak2 boleh redeem movie tiket. So, kalau orang yang selalu tengok movie memang banyak kali dapat tiket movie free. Hehehe

So, ramai-ramai lah sign up sebagai TGV Movie Club and join contest ni okay. Mana tahu bertuah dapat menang kereta. Hehehe


3 comments:

  1. WAHH, menang kereta, nak join la camni :D

    ReplyDelete
  2. Amboi menang kerete. hahahha teringin tp dah lama tak bawak kerete. berkarat dah rasa

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List