Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

Contest Menang Fujifilm Instax Mini Camera - Beraya dengan Instax Camera!

Hi


Hari raya dah makin hampir, pejam celik dah nak raya dah kita. Hehe Macam mana persiapan raya? Dah habis shopping ke? Hehehe



Korang tahu tak sekarang Lazada tengah mengadakan Jualan Mega Raya? Sempena jualan besar-besaran tu, Lazada dengan baik hati organize 1 contest simple untuk blogger and 10 blogger bertuah akan memenangi salah satu hadiah berikut :



1 X Fujifilm Instax mini 8 camera Bundle (5 winners)

1 X Fujifilm Instax mini 25 camera Bundle (5 winners)




Macam mana nak join?



Korang boleh check website link ini : http://www.lazada.com.my/blogger-contest/


This is how you can join the contest. Ada 2 step yang korang kena follow :


1. Korang kena teka berapa banyak kotak Fujifilm di link ini : 


 Jawapan korang akan hantar dalam email berserta link blog. Hint : Dari 1 - 200


2. Tulis 1 entry blogpost tentang apa barang yang korang nak beli untuk family korang sempena hari raya ni - 4 barang je dengan budget RM500 . Sertakan bersama gambar produk dan link produk.

Contohnya :

Langsir Baru untuk Mak

Tahun ni Iday nak belikan langsir baru untuk mak, tak perlu la mak susah-susah jahit langsir. Langsir yang cantik dan harga berpatutan. Iday pilih warna kegemaran mak :)

Paling best, harga langsir ini adalah RM33 je.







Link Produk : Langsir untuk Mak


Bean Bag untuk Abah

Abah selalu cakap, abah nak Bean Bag. Sebab Abah cakap nampak selesa. Iday pilih Bean Bag dengan warna kegemaran abah. Boleh la duduk sambil tengok rancangan tv favourite abah nanti. Harga Bean Ban ni adalah RM79.


Link Produk : Bean Bag Abah

Sling Bag untuk Adik Cah


Belikan Cah Sling Bag supaya dapat la dia kumpul duit raya banyak-banyak tahun ni. Hahaha Sling Bag ni hanya RM20. Murah kan?




Link Produk : Sling Bag Adik Cah




Tupperware untuk Kakak
Tahun ni kakak nak buat kuih raya, kena ada tupperware untuk simpan semua kuih raya tu. Iday jumpa set tupperware yang murah. Kesemua bekas makanan ini hanya RM48. Murah kan? Banyak la kuih raya kakak buat tahun ni. Hehehe




Total kesemua barang-barang ini adalah :


RM33 + RM79 + RM20 + RM48 = RM180

Wahh, kesemua barang ni tak sampai RM200 pon, tapi dapat gembirakan family hari raya ini. :)


3. Tulis tagline ini dalam entry blogpost :

Lazada sedang mengadakan jualan hari raya besar-besaran. Korang boleh shopping pada 21-24 hb ini kerana Lazada akan menawarkan diskaun sehingga 92%. Boleh check link ini :


4. Letakkan Banner Contest ini dalam blogpost beserta link contest - di penghujung entry.

5. Kemudian hantarkan maklumat penyertaan ke contest@lazada.com.my bersama maklumat berikut denagan subject email "Riang Ria Raya Blogger Contest" : 



1. Berapa jumlah kotak fujifilm 

2. Link blog korang 



Then tunggu je Lazada announce pemenang pada 30 june . Cepat-cepat join, contest ni tamat pada 24 june pada pukul 3pm :)


Kalau korang nak join, boleh check link bawah ni okay :







Diorang akan pilih, tekaan paling hampir dengan jumlah kotak fujifilm tu and artikel paling kreatif.

Kalau menang, seronoknya raya dengan Instax Camera :)

All the best!






p/s : tak boleh letak affiliate link taw :p

41 comments:

  1. doakan akak berjaya yer.. hahaha done!

    ReplyDelete
  2. Gudluck semoga berjaya.. thanks sebab update pasal gv ini ye.. menarik2..

    Blogwalking Sini, jom baca artikle tutorial ini

    Cara Betul Untuk Memasang HTTPS di blog article...

    ReplyDelete
  3. Nnt akk join ya Iday..tq tau jemput akk..

    ReplyDelete
  4. Terima kasih iday jemput join..kena join ni :)

    ReplyDelete
  5. Meletups list Iday nie.
    Paling best adalah beanbag tu.
    Nanti nak try gak la.
    Thanks ye share pasal contest nie

    ReplyDelete
  6. wow, Selamat hari raya (upfront) All the best,hohoho

    ReplyDelete
  7. Semoga berjaya :)

    Blogwalking Sini, Jom Baca Artikle Review Ini,

    Terbaru Snek Raya Yang Wajib Ada Di Rumah Anda Article

    ReplyDelete
  8. I'm thrilled over the exciting prizes! Good luck anyway!

    ReplyDelete
  9. Hope you win! Looks like an awesome prize :)

    ReplyDelete
  10. All the best awak ! :D Thankyou invite. InshaAllah ada masa theathra join :)

    ReplyDelete
  11. good luck .. Bonde pon nak join

    ReplyDelete
  12. How wonderful it is for the winner of the instant camera. I wish you the best of luck!

    ReplyDelete
  13. I wonder who'll be the lucky winner is :D Im excited..

    ReplyDelete
  14. I love Fuji insta cameras. I think they are so much fun!!

    ReplyDelete
  15. thank you for the invitation.. nak join jugak and all the best to you ~

    ReplyDelete
  16. nak menang..nak menang.. eh? kena buat kerja dulu ek?

    ReplyDelete
  17. Wow~ Good luck for those participants.

    ReplyDelete
  18. I have a instax mini 7s... Used to take photo with it previously. But now seldom already. The film isn't cheap.. huhu.. BTW, good luck to the participants!

    ReplyDelete
  19. good luck for all participants...all the best!!

    ReplyDelete
  20. thank you sbb invite arituh..arini baru dapat buat entry.hehe

    ReplyDelete
  21. Wah! Best lah, I love instax its so fun especially during special events like birthday, wedding and etc.

    ReplyDelete
  22. Looks fun to join this blogging contest la =D Good luck to you dear and all the other bloggers! hehe

    ReplyDelete
  23. Wow nice prize, wishing all the participants best of luck :)

    ReplyDelete
  24. good luck ! Wish you can get the instax camera ^^

    ReplyDelete
  25. Prizes look very very nice. Wishing you all the best!

    ReplyDelete
  26. wow I wish to get the prize too can I join too haha!*just joking LOL
    anyway good luck for all participants!

    ReplyDelete
  27. will be useful to have this cam, just snap anywhere anytime

    ReplyDelete
  28. dah join.. nak kamera tuuu.. =)

    ReplyDelete
  29. dah join
    thanks sudi tag kita untuk kontest ni...

    ReplyDelete
  30. Cuma buat blogger Malaysia aja ya, padahal pengen banget Fujifilm Instax-nya yang gratisan hehe lam kenal

    ReplyDelete
  31. good luck but all i can say to lazada is cheap marketing methods. in the end there's always no winner.

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List