Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

Gucci New Flora Anniversary Edition - Brought to you by Gucci

Hi


Jenama Gucci memang tidak asing lagi di seluruh dunia, malah baru-baru ini, Gucci telah menyambut ulangtahun ke-50. Wah, 50 tahun bukan tempoh yang sekejap taw. Tahniah Gucci! Untuk menyambut ulangtahun ke-50 ni, Gucci telah memperkenalkan minyak wangi edisi terhad iaitu New Flora Anniversary Edition. 



Iday memang suka betul packaging minyak wangi edisi terhad ni, tengok video ni pon dah memberontak hati ni nak beli. Hehehehe 


Flora Anniversary Edition adalah komplemen untuk 2009′s Gucci Flora, dan sekarang untuk menyambut ulang tahun bauan inpirasi yang dianggap sebagai "iconic floral print Flora" yang kali pertama diguna pada Gucci scarf pada tahun 1966. 


Okay Iday nak cerita sikit tentang Gucci New Flora Anniversary Edition, mana tau nanti korang berminat nak beli. Hehe


The Fragrances

Gucci New Flora Anniversary Edition adalah wangian yang moden dan sophisticated. Bauan ini ekslusif dicipta dari bauan yang mekar pada Gucci Flora yang asal. 

Komposisi Gucci Flora dari Gucci Anniversary Edition ini mengambarkan sebagai sebuah taman bunga yang penuh dengan warna-warna terang kelopak bunga serta tenaga wangian yang sangat mengasyikkan. Turut dinyatakan, kesegaran ini juga dari mandarin segar dan buah pear bersama energecy dari pepper.

Sebagai bahan yang utama terutama sedia ada pada wangaian asal, iaitu Rose dan Osmanthus yang melengkapkan lagi intipati wangian pada Gucci New Flora Anniversary Edition ini. Selain itu, wangian ini juga datang bersama wangian bung-bunga lain untuk mewujudkan tekstur baru dengan mood kontemporari.

Sejambak bunga Peony berkembang dalam satu cara untuk mentafsir kelembutan kelopak. 

Peony

Asas komposisi memberikan kehangatan dan kedalaman luar biasa, terima kasih kepada gabungan nilam, kasturi dan kayu aras kerana memberikan watak yang unik daripada wangian, menyerlahkan keghairahan  bunga dan menonjolkan keanggunan mereka yang menggunakan Gucci New Flora Anniversary Edition ini.

Wahh, Iday dah la memang suka bau wangian bunga ros ni. Baca details tentang wangian diorang dah tahu yang wangian diorang ni sangat ekslusif. 


The Design

Iday suka sangat dengan packaging  Gucci New Flora Anniversary Edition ini. Kalau korang perasan, botol ni transparent tetapi ada corak floral pada dasar botol. Membuatkan ia tampak lebih menarik dan romantik. Bentuk botol ini pula hexagon dan nampak cantik. Sangat eksklusif kan. Sesuai sangat kalau suami atau boyfriend nak hadiahkan pada orang tersayang :)




Nak tengok sepenuhnya rupa botol and macam mana cantiknya kombinasi bunga-bunga dalam wangian Gucci New Flora Anniversary Edition ini, check video bawah :


The Video


Kreatif sangat diorang buat video ni, memang cantik sangat bunga-bunga yang ada. Sebenarnya ni kali pertama iday tengok Peony, kelopak bunganya sangat lembut. Geram tengok. Hahaha Boleh tengok video bawah ni. Hehehe 






Atau korang boleh tengok video ini di youtube : Link Youtube 



New Info : Available nationwide in leading departmental stores and Gucci boutiques, the Flora Anniversary Edition fragrance retails at RM307 per 50ml bottle.

For more information, visit www.gucci.com.





So, apa pandangan korang tentang Gucci New Flora Anniversary Edition ini? 







p/s : This post has been brought to you by Gucci, but all thoughts and opinions are my own :)

18 comments:

  1. I wanna try the "Flora" one! Like perfume with flower scent! :DD

    ReplyDelete
  2. is the scent smell deep or light?

    ReplyDelete
  3. I love the packaging! So pretty!!

    ReplyDelete
  4. i've seen the ads video on youtube too! it was so gorgeous!

    ReplyDelete
  5. I love the pretty packaging, not sure how it smells like :)

    ReplyDelete
  6. the bottle is so beautiful!! :D can i have one too?

    ReplyDelete
  7. Lovely and sweet packaging. Not a perfume fans but I love the bottle. XD

    ReplyDelete
  8. the bottom of the bottle have the floral pattern..nice !

    ReplyDelete
  9. gucci.. never tried this brand.. let me go test test next time i'm out shopping.

    ReplyDelete
  10. looks pretty, would love to try out the new perfume!

    ReplyDelete
  11. Rose dan Osmanthus looks so pretty! I thought that was peony at first, the flower looks so romantic an dreamy.

    ReplyDelete
  12. I love Gucci perfume! Will buy this new one soon.

    ReplyDelete
  13. Gucci is such a trusted brand! I love their fragrances.

    ReplyDelete
  14. Entah kenapa dan macam mana, saya dah 'ter ada' Gucci nie. Memang cantik design dan baunya sedap sungguh! I am allergic to anything nice and beautiful - terus beli walaupun tak berapa nak pakai hahah

    ReplyDelete
  15. wow, so beauty gucci flore make me attracted to this.. Hehe.

    ReplyDelete
  16. Nice packaging. Popular brand and worth to give it a try.

    ReplyDelete
  17. Really nice packaging. But too bad that I'm not a perfume lover. Maybe will get this as present for my cousie? ^^""

    ReplyDelete
  18. Love this scent because of the floral mixture and it isnt too "loya" smelling

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List