Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

The launch of CupoNation in Malaysia ❤

Oh! Hi

Have you heard about Cuponation ? 

Kalau dari nama, macam kupon/coupon kan? Sebenarnya Cuponation ni adalah shopping discount site yang baru sahaja expand ke Malaysia oleh Rocket Internet. Sebelum ni Cuponation sangat aktif di beberapa buah negara iaitu Singapore, India dan Australia. 


Macam mana Iday tahu tentang Cuponation ni? Sebenarnya hari tu lepas gaji, macam biasa la, Iday buka website Lazada and Zalora. 2 website ni Iday paling suka buka untuk shopping.

Sebelum tu Iday akan check website kupon untuk check, ada tak voucher-voucher kupon yang best. Kita mestilah kena bijak membeli, selagi boleh dapat murah, kita beli dengan harga murah. Hehehehe

Selalunya Iday akan buka website kupon my.collectoffers.com untuk cari kupon dan voucher Lazada dan Zalora. Tapi masa iday nak shopping hari tu, takde kupon yang available. Then bila Iday google, Iday jumpa website Cuponation ni dari blog kawan Iday yang kebetulan tengah review and suka website ni. Hehehe

Sejak dari hari tu, kalau nak shopping je mesti buka website CuponationIday ada check senarai stores yang ada dalam Cuponation ni, memang banyak antaranya Lazada, Zalora, Foodpanda, 11street, Expedia, Air Asia dan banyak lagi. 

Cuponation menawarkan deals dari 13 jenis kategori, antaranya Fashion & Accessories, Beauty, Health & Welness ataupon Travel & Holidays.

Banyak pilihan kan? So, kalau korang buka website Cuponation ni, korang akan dapat tahu pelbagai jenis diskaun, kupon dan voucher dari pelbagai jenis website. Boleh la berjimat dalam pembelian. Hehehe Save your money more! 

So lepas ni kalau nak dapatkan deals yang best dengan kupon yang terbaik dari pelbagai kategori, boleh la check Cuponation ye :)


Check link ni : https://www.cuponation.com.my/ untuk deals dan shopping dengan lebih bijak :)



No comments:

Post a Comment

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List