Enter your keyword

Sponsored Video : Volkswagen Promosi Raya dan Duit Raya RM2000

Hi



Iday memang dari dulu berkenan betul dengan kereta Volkswagen, memang dari dulu ada pasang cita-cita nak merasa and beli Volkswagen. Paling Iday minat, The Beetle Sport and The Vento. 

Dah tengok macam mana kereta Volkswgen The Vento, check video bawah ni :





Smart kan??! Hehehe 

Sebenarnya ada berita baik untuk mereka yang booking kereta keluaran Volkswagen sepanjang tempoh perayaan ni iaitu :

+ Additional Cash Rebate sehingga RM68,000
+ Duit Raya RM2000!!

Wah, kemain, beli kereta and dapat duit Raya. Hehehe

Ini antara kereta yang available sepanjang tempoh perayaan ini :









Kalau korang berminat untuk test drive atau check info lain, boleh ke website Volkswagen dibawah :


1 comment:

  1. teringin nak beli satu..tapi hanya mimpi jelah...

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List