Enter your keyword

Yusuf Iskandar - Anak comel Hanis Zalikha dan Hairul Azreen

Hi

Iday memang suka follow perkembangan Hanis Zalikha, dulu suka baca blog dia then dia dah kurang update sebab busy dengan kehidupan sebagai selebriti dan perniagaan bersama Hairul Azreen. So, iday just follow update dari Instagram Hanis Zalikha or Hairul Azreen. 

Tapi sekarang, dah tak tengok or check update Hanis Zalikha dah. Dah ada penganti. Siapa lagi kalau bukan Yusuf Iskandar, baby comel Hanis Zalikha dan Hairul Azreen. 



Comel sangat and banyak rambut. Haha sebab mostly baby ni kan macam tak banyak sangat rambut. Tapi Yusuf ada rambut lebat and muka yang sangat comel. Geram je tengok. Dah elok la sebab parent pon memang sama cantik sama kacak. Hehehe

Kalau nak tahu, Yusuf dah ada Instagram Account, guna nama @theyusufiskandar . Follower pon dah cecah 100 ribu. Average like or view setiap gambar and video pon puluh-puluh ribu. 


Hebat betul penangan anak selebriti ni. Hehehe Alaaa, Lara Alana anak Awal and Scha pon dah cecah 2 juta follower. Haha

Nanti pon kalau Iday ada anak, nak create Instagram untuk anak Iday, tapi bukan sebab nak famous or nak follower. Tapi sebab nak jadikan sebagai baby journal. Yela, bagi iday Instagram adalah platform paling sesuai. 

Okay, Iday nak share gambar-gambar Yusuf Iskandar ni. Comel sangat taw!

1. Yusuf dah pandai main-main mata ye :p


2. Kecik-kecik dah pandai bergaya ni. Baju Raya dari Jovian gituuuu.


3. Seronok Yusuf dapat duit raya. Yusuf memang plan nak lahir sebelum raya. Hehehe


4. Siapa paling comel? SAYA SAYA ! HAHA :)


5. Kenapa Yusuf comel? tengok la siapa parent Yusuf. Hehe




Comel kan? Tak sabar nak tengok Yusuf membesar sihat. Mesti hensem sangat nanti. Kalau nak check update Yusuf Iskandar, boleh la follow Yusuf di Instagram ye. Hehehe


Semoga membesar dengan sihat ye Yusuf! 



4 comments:

  1. Alhamdulillah moga YI terus membesar dengan sihat dan diredhai Allah sentiasa...

    ReplyDelete
  2. comel sgt yusof ni..
    selain suke tgk ank che ta ngn ank scha alyahya, ank hanis zalikha ni suke tgk jgk.. haha..
    comel sgttt eee geramnye kat yusof!!

    ReplyDelete
  3. tp xleh lwn abg long dia...bujibu sengal.... ;-)

    ReplyDelete
  4. comelnyaaa anak...mcm mak ayah dia kan

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

My Blog List