Enter your keyword

Bila Singa Cuba Attack Budak Kecil Ketika TV Live, Cuba Tengok Reaksi Mak Dia.....


Actually Iday jumpa video ni dekat Youtube and bila google, rupanya dah viral. Tapi Iday tak suka bila semua orang cakap reaksi mak dia adalah Gelak je bila tengok anak dia kena attack dengan singa camtu. Tengok title video youtube ni :



Eh, takkan mak dia gelak kan. Kalau Iday dah jerit menangis kot. Ye lar, depan mata anak sendiri hampir jadi korban Singa. And the first place, kenapa la pergi letak singa tu macam tu. Jinak macam mana pon, risiko kena makan tu ada. Scary betul. Even Iday pon takkan berani ada dekat situ.

Oh nak tengok video tu? Check bawah ni :


Serius takut. 


And Iday tak rasa mak dia gelak. awal-awal mak dia jerit. then trainer tu macam cakap "calm down,calm down" . So mak dia senyap and senyum awkward. Tapi dalam hati kita tak tahu kan. Anak dia dah menangis-menangis dah. 


And Iday rasa yang buat tajuk article tajuk video mak dia gelak tu sebenarnya nak orang tengok video tu. Padahal kalau cakap budak tu kena attack dengan singa masa live pon orang nak tengok. Tengok banyak kali pon seram wei. Kita yang besar ni pon dah kecut perut.

Ida rasa video ni dah lama, sebab Iday ada baca satu artikel ni cakap rancangan tv ni adalah "Con Sello de Mujer" and dah tamat pada 16 March 2007.




Kalau korang dalam situasi ni macam mana?




No comments:

Post a Comment

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List