Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

Menang iPhone 6s dari Umobile! :)

Alhamdulillah! Tak sangka menang hadiah utama lepas join contest Umobile hari tu. Hehehe



Ida ada mention dalam blog tentang contest yang iday join tu. Korang boleh check artikel bawah ini  ye :


Alhamdulillah sangat :) 

Sebelum ni Umobile ada announce yang iday menang Rm100 kredit. Tapi tak sangka pula boleh menang iPhone 6s. Sebab ramai yang join contest tu and caption diorang pon semua best-best. Ada 10 pemenang bertuah and iday antara 10 pemenang tu. Yeay! :)

Screenshot dari converstion dengan pihak Umobile :)




Announcement dari pihak Umobile di IG,



Ini pula dari website Pokemon Go :)




Contest yang macam mana? 

Sebenarnya setiap peserta kena screenshot gambar pokemon of the day and upload di IG dengan hashtag yang dinyatakan oleh pihak Umobile. Then setiap gambar yang ada tu kena ada caption yang kreatif. Hehehehe

Ini antara caption yang buat iday menang. hehe :p





Kalau join sekali boleh, join hari-hari pon boleh. iday join hari-hari sebab nak peluang menang lagi besar. Hehehe

Nanti iday tak pakai iPhone tu, iday akan bagi islam pakai. Sebab iday dah selesa dengan samsung tab yang iday pakai sekarang. Cuma kalau nak selfie or snap gambar, iday pinjam dari islam. Hehehe

Yeay! Alhamdulillah! Tak sabar nak collect phone :)


Thanks Umobile!





1 comment:

  1. wah tahniah... pokemon punya pasal menang iphone free

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List