Enter your keyword

Tahniah Nazim Othman & Bella | Gambar & Video Pernikahan & Persandingan





Hi ❤

Alhamdulillah, dengan sekali lafaz dah sah suami isteri Nazim Othman dan Bella. Ida suka pasangan ni sebab diorang jenis tak kecoh-kecoh sangat relationship diorang. Dah la sama-sama hensem dan cantik.






Cantiknya Bella :)



Plain white, simple tapi cantik.









Nak tengok video akad nikah diorang? Check IG video bawah :



A video posted by Ayza (@ayzawatie) on


Tak sabar nak tengok gambar lain, nanti Iday update lagi gambar diorang. Hehe








Credit gambar : IG Rizman Ruzaini

1 comment:

  1. suka juga dengan both of them, memang perfect match for each other..nanti share lagi ea gambar wedding nazim & bella.

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List