Enter your keyword

Throwback Zaman Kurus Islam and Iday? #ApaCeritaInstagram


Hi

Apa cerita Instagram part #2 :p





Seperti yang dinyatakan dalam Apa Cerita Instagram? #1 sebelum ni, Iday akan cuba update story hidup Iday berdasarkan gambar di IG. Yelah, asyik promote barang and cerita pasal event, orang pon bosan kan. Hahaha


Okayla, Iday start Apa Cerita Instagram? #2 dengan gambar makanan ni. Ni adalah gambar makanan yang Iday dengan menggunakan aplikasi Roader Kitchen. Serius banyak pilihan makanan. Iday ada tulis tentang aplikasi Roader Kitchen ni dekat sini :




Masa order ni, Iday dapat free satay! Roader selalu buat promo. Check diorang punya app okay! hehehe





Then Iday banyak post gambar throwback. Contohnya gambar hotel yang pernah Iday stay sebelum ni iaitu Sun Lun Yik di Seremban. Masa tu plan buat food trip di sekitar Seremban. Hehehehe



 

Cantik sangat dalam hotel ni. Hehehe Nanti Iday share dekat blog. Hehe

Then Iday ada post throwback zaman kurus Iday and Islam. Masa ni kitorang belum kahwin lagi, baru nak-nak kenal hati budi masing-masing. Cewahhhh. HAHA 



Sekarang Islam & Iday dah start jogging malam. Sama-sama nak kurus. Hehehe

Then, Iday ada post gambar kitorang(Geng Kemarau) celebrate birthday Fadh. Tapi time ni tak semua dapat datang. Ada yang sakit and ada hal lain. Fadh dah tua :p



Iday kan kerja Lazada, dulu Iday jarang share gambar ofis Iday. cuma baru-baru ni Iday share suasana dekat office lazada especially bila nak campaign. 



Ini pon hanya sebahagian team yang terlibat tiap kali campaign. Biasanya Eddy, our Campaign Manager akan explain sedikit info tentang campaign yang bakal dilancarkan di Lazada  Hehehe

Oh, kitorang sekarang ada teman tidur. Teddy bear besar gabak. HAHA curi Adik Cah punya. Dah macam sama besar dengan Islam dah. 



Tu je laaaaa #ApaCeritaInstagram part 2. Iday tak banyak join event sejak akhir-akhir ni sebab busy dengan kerja and event kebanyakan masa waktu kerja. Sedih :(

Okay la. tu je la nak share. HAHA

Sebelum tu, jangan lupa follow IG Iday, nanti Iday follow balik :)



bye ;p

1 comment:

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List