Enter your keyword

Viral : Pen Pineapple Apple Pen?

Aduhai penat 1 hari ni dengar lagu Pen Pineapple Apple Pen      

 HAHA Semua orang dok bukak sampai dah naik jemu dah iday. Harap-harap cepat la hilang fenomena Pen Pineapple Apple Pen ni. Hahaha








iday tak tahu macam mana lagu ni boleh viral tapi iday pon mula-mula tengok dari IG Luqman Podolski. Then baru la check lagu ni yang original. Lirik lagu dia simple je tapi sangat catchy, terus melekat kalau sekali dengar. 


Tengok video version Luqman dulu ye :p





in pula video original, memang kelakar la uncle ni. Sebenarnya memang tak tahu motif lagu ni. tapi layankan aje. Hahahaha




Uncle ni punya mimik muka and gaya badan memang kelakar. Kalau tengok youtube, dah ramai yang cover. Cepat betul viral. Hehehe 

Orang Malaysia yang iday dah tengok cover, si Luqman ni je. Ke dah ada yang buat? HAHA 

Tapi seeloknya tak payah la buat, kita yang tengok ni pon rasa malu, apa lagi yang buat. :p




3 comments:

  1. Dah tengok video ni semalam. Geli hati betul. Semangat pakcik ni! Haha

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List