Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

Yeay! Baby :)


Hi ❤



Comel kan baby ni :) Bestnya dah ada ahli keluarga yang baru. Hehehe


Sebelum korang fikir macam-macam which is ingat aku dapat baby, bukan ye. Belum ada rezeki baby lagi. Hehehe

Sebenarnya kakak ipar aku dah selamat melahirkan baby perempuan yang comel iaitu Zahra. Belum sure lagi nama penuh tapi since semua orang sebut Zahra Zahra. Hahaha

Comel sangat baby :)

Sebenarnya excited sebab ni kali pertama aku tengok or pegang baby yang lahir baru beberapa hari dari family aku. Dulu time kakak ipar lain or kakak sendiri dapat baby, aku tak dapat balik tengok sebab belajar and still remaja kecik lagi. HAHA Macam tak excited macam sekarang la. 

Maybe umur sekarang umur yang aku rasa aku patut ada dari rahim sendiri kot. HAHA

Then, semalam jugak first time aku dukung baby. comel sangat. kepala kecil, mulut kecil, mata kecil, tangan kecil, kaki kecil. Ya Allah, so tiny little creature. 



Seronok Alya dapat adik baru. Macam aku seronok dapat anak buah baru. Hehehe

Sebenarnya ada lagi 2 kakak ipar aku yang belum bersalin. Kakak ipar abang no 2 and Kakak ipar Islam. Semua jangka hujung tahun ni or awal tahun. 

Aku pon kalau boleh nak dapat baby tahun depan. Hehehe tapi risau pulak dengan penyakit Zika semua ni. Dalam Malaysia saja dah ada 2 kes kan? Itu pon bila aku baca artikel di blog Hasrul Hassan. Korang boleh check artikel dia di link dibawah :

2 Kes Zika di Malaysia


So rakyat Malaysia, berhati-hati ye. Hapuskan tempat pembiakan nyamuk sebab virus Zika ni disebarkan melalui gigitan nyamuk. 

Okay, hari  ni Zahra dah boleh keluar, kejap lagi Iday akan pergi tengok baby Zahra lagi di Hospital Shah Alam. Hehehe



p/s : Doakan giliran aku pula ye dapat baby ;p

2 comments:

  1. comelnyaa baby. betul tu. kes zika skrg berleluasa

    ReplyDelete
  2. asslmkm.. hai iday.. tahniah dapat anak sdra baru.. :)
    moga next rezeki awk pula.. amen..

    waaa, bby nama zahra ye.. nama ank kita pun zahra.. zahra khadijah.. hihi

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List