Enter your keyword

Suri Hati Mr Pilot Episode 8 (Episode 1 - 16)

Episode 8 ! Apa yang Umaira nak cakap dengan Warda?



Episode lepas, Ejaz berjaya pujuk Warda untuk tabah dan redha dengan kehilangan Warda. Then Warda baru sedar yang dia cintakan Ejaz. Abang Mus bercerai dengan Humaira dan ingin dapatkan Warda balik. Ish Abang Mus ni, move on boleh tak?! 

Ex-gf Ejaz merancang sesuatu untuk pisahkan Warda dan Ejaz lalu ajak Humaira untuk berjumpa. Tujuannya untuk mendapat bantuan Humaira supaya Humaira dapat menebus kesalahannya pada Abang Mus. 

Ish, plan apa ni? Kenapa Humaira call Warda?

Jom kita check cerita selanjutnya di episode 8 Suri Hati Mr Pilot di video bawah :




Pasangan yang serasi betul kan, sweet sangat tengok diorang :)

Boleh check episode lain Suri Hati Mr Pilot di link bawah :




InsyaAllah, iday akan sentiasa update episode Suri Hati Mr Pilot. Selamat menonton! Hehe


3 comments:

  1. memang sweet la dalam drama. in real life kalau boleh lofa carilah yang boleh bahagiakan. takmo yang cuma nak tumpang lofa je. ha gitu sayangnya kat lofa ni. kalau fattah ni mmg pilot in real life saya ok je dia dgn lofa. hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnnnn,, lofa ni dah kira wanita berjaya, kalau real life dapat laki yang betul2 sayang dia, bukan nak tumpang mewah dia. dah comel dah ngan fattah amin, tapi diorang tak bercinta pulak. hahahaha

      Delete
  2. sweet la lofa and fattah amin

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List