Enter your keyword

Lee Kwang Soo di Malaysia - Kes Rampas Telefon Ayda Jebat

iday memang salah seorang peminat Lee Kwang Soo, lagi-lagi dari dulu memang follow Running Man and drama-drama yang Lee Kwang Soo berlakon. Tapi masa dia datang Malaysia baru-baru ini, iday tak pergi tengok sebab tak suka dengan ramai 
orang dekat sana. Hahaha

credit gambar : IG Mykpophuntress


Bila tengok reaksi peminat yang datang, iday macam dah agak la sebab Lee Kwang Soo memang famous dikalangan peminat di Malaysia. So, dia pon mesti happy kan. Macam best la dapat bagi dia impression best tentang Malaysia. 

Tapi ada cerita tak best tentang kes rampas telefon. Memang la MC banyak kali cakap tak dibenarkan selfie which is kenapa? Then yang selfie dengan Lee Kwang Soo masa tu adalah rakan artis kot, yang juga peserta or guest masa program tu. 

Then pengawal kesalamatan macam rampas macam tu, apa salahnya bagi amaran dulu and cakap elok-elok dekat Ayda Jebat yang dia tak dibenarkan selfie. Lagak dah macam orang main basketball. Rebut bola. Hahaha



Tapi muka Ayda Jebat memang kelakar masa tu, macam terkesima sekejap. Nasib baik Lee Kwang Soo pantas ambil tindakan and minta phone tu balik. Tapi kenapa la abang oi, rude sangat. Kot ye pon nak buat kerja kan. 

Iday memang ada baca yang diorang cakap selfie memang tidak dibenarkan bila artis korea datang even waktu meet and greet. Tapi cara rampasan ini memang tak boleh nak diterima la. Aduhai Hahaha



so, kita tunggu je la, kot-kot story pasal rampasan phone ni famous dekat sana. mesti pengalaman Lee Kwang Soo pertama bila hadap situasi macam ni. Orang malaysia ni memang advance sikit. Suka buat lain dari yang lain. Hahaha :p

Apa komen korang?Abang yang rampas phone ni nak komen ape-ape? Kot-kot dia baca artikel ni. Hehehe :p

No comments:

Post a Comment

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List