Enter your keyword

Redmi Note 3 dari RM699 ke RM499 - Promosi 3 Hari Sahaja

Sempena Online Revolution Lazada pada 11 November 2016, Mi akan bekerjasama dengan Lazada Malaysia dan menawarkan 2 tawaran hebat + 1 produk Mi baru dengan harga promosi! 

Ramai yang minta iday share promosi tu, so check banner and link dibawah kalau korang berminat ye.

Update : Iday guna voucher RM30, dari RM499, iday dapat kurangkan sehingga RM469. Hehehe 

Nak tahu voucher apa? Baca artikel ni dulu :)


Kena cepat-cepat sebab promosi ini hanya berlangsung selama 3 hari bermula 11 November 2016 hingga 13 November 2016. 

Paling ramai yang tanya, Redmi Note 3 ni. Yelah, dari harga RM699 ke RM499. Diskaun RM200. 



RM 499 : Redmi Note 3 16GB (Ori. RRP : RM 699)


>> http://bit.ly/RedmiNote3499 

Voucher RM30 >>Lepas klik link diatas, pilih phone pilihan then guna la voucher ini, tapi syarat kena guna akaun Maybank2u untuk cashout, then hanya boleh digunakan hari ini sahaja. 

Kod : M2UOR20

Voucher RM25 >> Kalau korang tak sempat guna voucher diatas, boleh guna voucher ini, voucher ni sah digunakan sehingga 17th December

Kod : PAYLONLINEREVO25



Korang jangan risau, semua produk ini ada 1 tahun warranty dengan Mi Malaysia


RM 999 : FREE 10000mAh Mi Power Bank Silver with Mi Max purchase 




RM 119 : NEW 10000 mAh Mi Power Bank Pro Grey (Ori. RRP : RM 149)


Mi punya power bank pon sangat bagus, sekarang iday masih pakai Power Bank Mi yang iday dah beli since tahun lepas. Siap boleh charge 2 kali. Hehe

Kalau korang nak tengok promosi lain dekat Lazada, boleh la check link dibawah ni okay :)


Tak sabar nak tunggu 12 malam ni. Gigih taw, nak shopping terus malam ni. HAHA



No comments:

Post a Comment

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List