Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

Ini Kalau Bawa Travel/Jalan-Jalan Pon Best!

Barang ni kalau bawa travel especially pergi pantai or hiking mesti best :)


Semalam kawan iday ada share 1 produk ni. Bentuk macam bean bag tapi isi dia angin. Then iday cakap la, ala leceh sebab nak kena bawa alat isi angin tu. Then dia cakap tak perlu, macam manual masukkan angin yang biasa tu je. Bila tengok video, memang menarik. 

Senang nak bawa mana-mana especially travel atau jalan-jalan piknik dengan keluarga. 





Yang bestnya, boleh guna dekat mana-mana pon. Kalau bawak anak mandi pool, bawa ini je. Yang penting, cara nak letak angin tu senang sangat. iday ada share cara guna air bag di video bawah.



Cuba tengok video ni :




Ini step by step macam mana nak guna The LayBag ni, tak perlu pump. Hehe





Senang je kan, and mudah nak bawa kemana-mana. Ini pula video dia bawak masa dia pergi hiking and camping.




So next time, kalau plan aktiviti outdoor dengan kawan, boleh la bawa "The LayBag" - baru tahu nama. HAHA
Tadi iday tengok harga, ada yang serendah RM49. Tapi ida sarankan korang ambil yang shipped from Malaysia and ada warranty. Hehehe Yang iday tengok tadi ada yang harga RM69






Iday pon ingat nak beli 1. Hehehe 

Oh, korang dah tengok Video TVC Lazada yang baru? Boleh check youtube link dibawah :







2 comments:

  1. wah...boleh dilipat-lipat...bagusnya

    ReplyDelete
  2. Memang trbaik.. dah try atas gunung hari tu mmg awesome..

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List