Enter your keyword

[Video] Supermoon Live Streaming - Facebook Live

Tengah tengok Supermoon ke?


credit : www.Abc.net

Rata-rata rakyat Malaysia tengah menyaksikan Supermoon sekarang, tetapi ramai yang cakap  belum nampak kerana cuaca di Malaysia agak mendung and banyak awan. 


Tapi iday berjaya tengok live streaming. Live streaming ni dari Hong Kong sebenarnya. Nak tengok check video live dibawah. Ada masa dia akan zoom dekat ke bulan tu and ada masa dari jauh. Memang cantik :)


Kot-kot masih tak nampak dekat Malaysia ni, tengok live streaming pon jadi la kan. Hehe





iday pon tengah tunggu islam ambik dari ofis ni, selalu kalau otw balik kerja memang nampak bulan. Harap-harap nanti balik, boleh tengok bulan dari atas motor. Hehehe

Kalau nak taw, last Supermoon kelihatan adalah pada tahun 1948. Lama kan. Kalau nak tengok lagi, dijangka 18 tahun lagi. Umur time tu pon dah 40-an. HAHA




Enjoy the view! Hehehe

Serius cantik :)


Korang ada dapat rakam gambar or video Supermoon tak?


2 comments:

  1. lawa yang kapal terbang tengah lalu tu epic sangat

    ReplyDelete
  2. memang cantiklah bulan camni kan

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List