Enter your keyword

Check My New Video On Youtube!


Sponsored Post/Video: Wangian Hugo Boss For The Perfect Gift


Iday ada seorang kawan ni, she's always getting trouble to find the best gift for her family, her boyfriend and her best-friend every time Christmas. Tapi, it's happened to everyone right? Even iday pon, ada masalah kalau nak carikan hadiah birthday for my husband or my friends.

Atau, carikan hadiah untuk kawan yang baru kahwin. What is the perfect gift for them? Should I buy this, should i buy that. Erghhhh Pening nak fikir. Hahaha

So, bila iday tahu yang Hugo Boss ada keluarkan wangian khas untuk lelaki dan perempuan, iday terus tahu yang this is the perfect gift yang iday cari. Hehe Lagipon jenama Hugo Boss ni bukan jenama biasa, for sure mereka yang dapat akan suka bila dapat hadiah wangian Hugo Boss. Hehehe

Tengok video promo ni :

p/s : adik-adik tak boleh tengok, hehe :p








Wangian terbaru dari Hugo Boss dicipta khas untuk pasangan kerana wangiannya mampu memikat pasangan, sesuai sangat la dihadiahkan kepada pasangan atau kawan-kawan yang baru mendirikan rumah tangga. Hehehe Oh nak buat hantaran kahwin pon boleh :)

Iday ada baca details tentang wangian Hugo Boss, yang menariknya kalau korang pakai, pasangan akan tergoda dan meningkatkan keinginan dia untuk tahu apa jenis wangian yang dipakai. Jangan macam-macam ye. Kahwin dulu. Hahaha

Ada 2 jenis wangian iaitu : 



Boss The Scent For Him


Oh botol wangian  Boss The Scent For Him ni cantik kan? Penutup botol wangian tu adalah metal, cool kan? Hehehe

Pandai diorang pilih Theo James sebagai Ambassador sebab personaliti dia pon memang lelaki yang maskulin dan hensem. 


Wangian Boss The Scent For Him dijual dalam 3 jenis size iaitu 50ml, 100ml dan 200ml. 3 bahan utama untuk wangian ini adalah Ginger, Maninka dan Leather. Setiap bahan ini mampu mencipata wangian lelaki yang terbaik. 




Boss The Scent For Her



Ini pula Boss The Scent For Her, serius cantik dan eksklusif botol wangian Hugo Boss ni. Memang sesuai sangat dihadiahkan kepada pasangan dan kawan perempuan. Kalau iday, nak beli untuk diri sendiri supaya Islam(my husband) tak cari lain. Hahaha

Wangian Boss The Scent For Her ini akan mengeluarkan bauan yang menggoda dan menyerlahkan sisi wanita yang feminine. Bau yang tak terlalu over dan pasti boleh memikat hati lelaki. 

Jujur iday cakap, salah satu tarikan pada pasangan adalah wangian diorang. So, kalau nak tips memikat pasangan, kena lah sentiasa wangi :)

Ini pula bahan-bahan dalam Boss The Scent For Her :


Bunga Osthamus ni memang digunakan secara meluas diseluruh dunia sebagai bahan untuk minyak wangi kerana baunya yang wangi dan lembut. Seakan bau Aprikot dan Peach. Wangi kan, sebab kawan satu ofis iday ada guna wangian Aprikot dan Peach and memang best. 

Yang penting, kalau pasangan korang bau, mesti dia tak akan lupa. Gituuuu. hehehe Nak beli sangat Boss The Scent For Her ni. Hahaha 

Harga untuk setiap wangian adalah :

Boss The Scent For Him 50 ml : HK$ 625 (RM359)
Boss The Scent For Him 100 ml : HK$ 830 (RM476)

Boss The Scent For Him 30 ml : HK$ 520 (RM298)
Boss The Scent For Him 50 ml : HK$ 735 (RM422)
Boss The Scent For Him 100 ml : HK$ 1030 (RM587)


Kalau korang berminat atau nak tahu lebih info tentang wangian Hugo Boss ini, bolehlah check Website dan Facebook Hugo Boss di link bawah :



Check video ni, iday suka betul dengan Theo James! Hensemmmmm :)






p/s : This post has been presented by Hugo Boss but all thoughts and opinions are my own.



No comments:

Post a Comment

Blog Archive

My Blog List