Enter your keyword

Check My New Video On Youtube!



"Box Of Joy" From Lazada Malaysia

Wednesday, November 30, 2016
Update : Pemenang Giveaway !

1 x Logitech Bluetooth Mobile Wireless Speaker (https://goo.gl/sO3jMY )
Winner : Izzati Azman (FB) 

1 x Manual Chopper (https://goo.gl/00UZt5)
Winner : Linda Jane (FB)

Iday akan contact pemenang via email :)


Korang tahu tak Lazada Malaysia ada buat sale bermula 11 November hingga 14 December 2016? Kalau buat mereka yang terlepas Mega Sales pada 11 November, jangan risau sebab Mega Sales akan berlaku lagi buat kali kedua pada 12 December hingga 14 December ini. 

> CHECK GIVEAWAY DI BAWAH <



Sementara tu, korang boleh la check page Online Revolution Lazada ni sebab sekarang pon diorang ada buat sale mingguan.



Sempena Online Revolution Sale, Lazada Malaysia ada hadiahkan "Box of Joy" kepada semua blogger. Yang iday dapat ni dari team Affiliate Lazada. Thanks korang! Terkejut bila dapat hadiah best macam ni diorang. 

Sebenarnya banyak benefit bila korang join Affiliate sebab diorang suka bagi hadiah and banyak produk untuk di review. Then kalau kita promote, setiap pembelian ada komisyen. Kan seronok tu. Hehehe Kalau berminat boleh check link bawah ni.



Okay la, iday nak share sikit apa yang iday dapat bersama-sama "Box Of Lazada". Memang banyak barang. Semua ni memang available dijual di Lazada. Rupa-rupanya banyak item yang dijual di Lazada. Macam-macam brand. 

Sesuai la dengan tema Lazada tahun ni, Brands For All :)



Antara barang-barang yang iday dapat adalah :

Mamy Poko Wipes : http://www.lazada.com.my/mamy-poko/
Maggi Royale White Tom Yam : http://www.lazada.com.my/maggi/
Loreal Hair Treatment : http://www.lazada.com.my/l-oreal-paris/
Nestle Milk : http://www.lazada.com.my/nestle/
Nescafee White Coffee Pandan : http://www.lazada.com.my/nescafe/
Sandisk Dual Drive : http://www.lazada.com.my/sandisk/
Lactokid : http://www.lazada.com.my/lactokid/
Tefal Manual Chopper : http://www.lazada.com.my/tefal-official-store/
Ola Bola Bag Milo : http://www.lazada.com.my/milo/
Voucher Shopping Lazada : http://www.lazada.com.my/online-revolution-vouchers/


Iday suka sangat dengan Logitech Speaker tu, serius memang best. Iday kan selalu tengok movie guna tab iday, tengok iflix or tengok drama online. Then, bila guna speaker tu dah macam tengok movie dekat wayang. Hahaha



Dual Drive 3.0 tu pon memang best. Kadang-kadang malas nak simpan movie dalam tab, so simpan dalam pendrive ni. Nak tengok movie, cucuk je dekat tab. Hehe



Iday sekarang kan dah start minum susu sejak guna Nescafe Gold Barista so, 1 kotak ni iday boleh buat 2 cawan Cappucino hari tu. Hehe Korang boleh baca review iday tentang Nescafe Gold Barista dekat sini : https://goo.gl/TzWavH



Siapa yang tak suka baby wipes? Hahaha Iday ada kawan yang suka sangat dengan baby wipes, hari ni jumpa dia so nak bagi hadiah dekat dia. Haha



Iday suka sangat dengan Maggi White Tom Yam ni. Serius sedap. Iday dah try masak and letak udang. Iday suka rasa Maggi White Tom Yam ni sebab masam-masam. 




Thanks Lazada sebab bagi hadiah best ni! Hehehe

So, korang jangan lupa shopping dekat Lazada Malaysia bermula 11 November hingga 14 December ini, banyak diskaun best and voucher best :)






Logitech Speaker Giveaway 
------------------------
1. Klik link ini : https://goo.gl/sO3jMY 
2. Jawab soalan dibawah, korang boleh rujuk jawapan pada link di atas
3. Submit Jawapan! 

Senang kan, Giveaway ini tamat pada 14 December. Iday akan pilih pemenang secara random and umumkan pada 15 December 2016.

Hadiah :
1 x Logitech Bluetooth Mobile Wireless Speaker (https://goo.gl/sO3jMY )
1 x Manual Chopper (https://goo.gl/00UZt5)






 All the best korang!



Tips Nak Dapatkan Voucher/Kupon Lazada

Tuesday, November 29, 2016
Kita kalau nak shopping online, mesti nak murah kan. Lagi murah kalau kita guna voucher atau kupon. Sekarang kan tengah musim online sale, tambah-tambah nak dekat hujung tahun ni. Macam-macam sale la ada.


Selalu kalau ida nak shopping online, ida selalu pergi website Lazada sebab Lazada selalu ada Lazada Voucher and diskaun yang best. Macam-macam ada dekat situ. And ida selalu dapat beli dengan murah sebab guna voucher dari website ShopCoupons.

So, ida nak share la Tips Nak Dapatkan Voucher/Kupon Lazada dekat korang. Check tips dibawah ye :)
1. Subscribe Email Lazada

Ini salah satu cara untuk dapatkan Voucher/Kupon Lazada. Selain dari voucher, korang juga akan dapat tahu paling awal tentang promosi dalam website Lazada. Alah, bukan kena bayar pon kalau subscribe. Hehe





2. Follow Social Media Account Lazada



Lazada Malaysia ni sangat aktif bila update Social Media Account diorang. Mesti ada je pos baru dekat IG atau FB diorang. Kadang-kadang diorang akan share voucher code atau kupon. So, kena sentiasa alert dengan post diorang. Hehehe


3. Check website ShopCoupons!

Ini memang tips paling mudah and memang confirm akan ada voucher code atau kupon khas untuk mereka yang nak shopping di Lazada. Malahan, bukan Lazada je, korang boleh check voucher/kupon dari website lain juga seperti Zalora, Foodpanda, Photobook dan banyak lagi.




Baru-baru ini, ida beli Redmi 3 harga asal RM499, lepas guna voucher RM25 off, ida dapat lagi kurang. Seronok kan. Hehehe Siapa yang tak suka voucher kan?


Macam mana nak dapatkan voucher/kupon di website ShopCoupons? Ida nak share beberapa step mudah untuk korang dapatkan voucher di ShopCoupons.

Step 1 : Buka website ShopCoupons : ShopCoupons

Step 2 : Korang ada 2 pilihan, samaada korang search brand/website di kotak carian di bawah,


Atau korang boleh check logo Lazada di ruangan “Popular Online Stores”, banyak brand lain yang menawarkan voucher selain dari Lazada. Best kan? Hehe


Step 3 : Then korang klik logo Lazada, nanti akan buka page voucher/kupon Lazada.



Step 4 : Contohnya gambar diatas, ada 2 jenis voucher, 25% Off Code dan 20% Off Code. Korang boleh pilih salah satu voucher dan klik “Get Code”


Nanti paparan voucher/kupon akan muncul.





Step 5 : Korang boleh copy code voucher tersebut dan boleh guna semasa korang check out nanti. Ida ada tunjukkan gambar kat mana korang nak letakkan voucher tu, check gambar bawah ni.




Simple je kan? Ida memang selalu kalau nak cari voucher/kupon best, memang akan buka website ShopCoupons. Lagi-lagi sekarang kan tengah Online Revolution Sale di website Lazada bermula 11 November hingga 14 December. Inilah masanya untuk korang guna voucher.

Kalau nak voucher untuk Lazada, boleh klik link dibawah :



Seronok bila shopping dapat lagi murah. Hehehe

Ada tips lain? Boleh la share di ruangan komen dibawah ye :)


Lee Kwang Soo di Malaysia - Kes Rampas Telefon Ayda Jebat

Sunday, November 27, 2016
iday memang salah seorang peminat Lee Kwang Soo, lagi-lagi dari dulu memang follow Running Man and drama-drama yang Lee Kwang Soo berlakon. Tapi masa dia datang Malaysia baru-baru ini, iday tak pergi tengok sebab tak suka dengan ramai 
orang dekat sana. Hahaha

credit gambar : IG Mykpophuntress


Bila tengok reaksi peminat yang datang, iday macam dah agak la sebab Lee Kwang Soo memang famous dikalangan peminat di Malaysia. So, dia pon mesti happy kan. Macam best la dapat bagi dia impression best tentang Malaysia. 

Tapi ada cerita tak best tentang kes rampas telefon. Memang la MC banyak kali cakap tak dibenarkan selfie which is kenapa? Then yang selfie dengan Lee Kwang Soo masa tu adalah rakan artis kot, yang juga peserta or guest masa program tu. 

Then pengawal kesalamatan macam rampas macam tu, apa salahnya bagi amaran dulu and cakap elok-elok dekat Ayda Jebat yang dia tak dibenarkan selfie. Lagak dah macam orang main basketball. Rebut bola. Hahaha



Tapi muka Ayda Jebat memang kelakar masa tu, macam terkesima sekejap. Nasib baik Lee Kwang Soo pantas ambil tindakan and minta phone tu balik. Tapi kenapa la abang oi, rude sangat. Kot ye pon nak buat kerja kan. 

Iday memang ada baca yang diorang cakap selfie memang tidak dibenarkan bila artis korea datang even waktu meet and greet. Tapi cara rampasan ini memang tak boleh nak diterima la. Aduhai Hahaha



so, kita tunggu je la, kot-kot story pasal rampasan phone ni famous dekat sana. mesti pengalaman Lee Kwang Soo pertama bila hadap situasi macam ni. Orang malaysia ni memang advance sikit. Suka buat lain dari yang lain. Hahaha :p

Apa komen korang?Abang yang rampas phone ni nak komen ape-ape? Kot-kot dia baca artikel ni. Hehehe :p


Isteri Tuan Ihsan Tonton Online | Episode 1 - Episode 20

Sunday, November 27, 2016
Drama Isteri Tuan Ihsan mula ditayangkan pada 5 December 2016 di saluran Astro Ria dan Ria HD dalam 20 episode. Drama ini adalah adaptasi novel popular hasil tulisan Sara Kyoko. Drama ini akan ditayangkan setiap hari isnin hingga khamis.



Pelakon utama drama Isteri Tuan Ihsan adalah Aaron Aziz dan Amyra Rosli. Iday memang tunggu-tunggu drama ni sebab iday suka tengok Aaron Aziz berlakon and Amyra Rosli yang comel tu. Bila tengok trailer drama ni, memang kelakar. Hehe

(full episode di bawah)



Sinopsis Isteri Tuan Ihsan 

Seroja Irdina(Amyra Rosli) merupakan gadis 24 tahun yang membesar di KL. Selalu berhibur di kelab malam, selamba, berani dan bersuara lantang. Dia juga seorang yang manja, nakal dan keras kepala.

Tuan Ihsan Iskandar(Aaron Aziz) membawa diri ke Kota London.Tumpuannya hanya kerja sehingga beliau berusia 47 tahun.


Atas permintaan terakhir, teman istimewa Tuan Ihsan Iskandar yang juga ibu kepada Seroja Irdina untuk menjaga anaknya.


Tuan Ihsan Iskandar membawa Seroja Irdina ke banglonya dan kehadiran Seroja Irdina mengubah suasana banglo dengan sikapnya yang keras kepala dan degil.


Apa yang berlaku? Macam mana Seroja Irdina boleh kahwin dengan Tuan Ihsan Iskandar? 


So, kena tengok la drama ni. Hehehe





Korang boleh tengok drama ni secara online di link bawah :


Senarai Full Episode Drama Isteri Tuan Ihsan

Nota:

+ Setiap video link akan available pada pukul 11.30-12.30 setiap malam selepas ditayangkan di Astro.
Kalau korang tak boleh klik link tu, boleh tinggalkan mesej di facebook page iday di link ini ye : https://www.facebook.com/sayaiday/
+ Selamat menonton!


Read more about IPL in Singapore



Senarai Full Episode Drama Isteri Tuan Ihsan
Isteri Tuan Ihsan Episode 1Isteri Tuan Ihsan Episode 2
Isteri Tuan Ihsan Episode 3Isteri Tuan Ihsan Episode 4
Isteri Tuan Ihsan Episode 5Isteri Tuan Ihsan Episode 6
Isteri Tuan Ihsan Episode 7Isteri Tuan Ihsan Episode 8
Isteri Tuan Ihsan Episode 9Isteri Tuan Ihsan Episode 10
Isteri Tuan Ihsan Episode 11 Isteri Tuan Ihsan Episode 12 
Isteri Tuan Ihsan Episode 13 (website 1)
Isteri Tuan Ihsan Episode 13 (website 2)
Isteri Tuan Ihsan Episode 14
Isteri Tuan Ihsan Episode 15Isteri Tuan Ihsan Episode 16
Isteri Tuan Ihsan Episode 17Isteri Tuan Ihsan Episode 18
Isteri Tuan Ihsan Episode 19

Isteri Tuan Ihsan Episode 20 Akhir
(available now)
Isteri Tuan Ihsan Episode 20
(not available)





9 Tips Buat Duit Dengan Lynk.My | Cash Out RM800 Bulan Ni :)

Thursday, November 24, 2016
Korang pernah dengar Lynk.My?



Sebenarnya iday dah lama register dengan Lynk.My, tahu dari contest blogger. Tapi, baru-baru ni je iday aktif dengan Lynk.My . Sebab iday dah study macam mana nak guna Lynk.My. Hehehe gigih sampai study.

Contohnya iday pernah google "how to increase adfly earning". Adfly ni lebih kurang macam Lynk.My tapi luar negara punya. Before ni iday pernah try tapi iday was-was dengan iklan di Adfly, so iday stop.

Bila iday google, macam-macam tips iday jumpa. So, iday nak kongsikan dekat korang sebab sharing is caring. Gituuuuu :p



1. Social Media Sharing

Kalau korang ada jumpa artikel menarik ke, video best ke or apa-apa interesting untuk dikongsi, boleh guna Lynk.My.


Iday selalu share artikel viral, artikel dari website-website yang memang reader ramai seperti Buzz Feed, BoredPanda and ViralNova.

Korang boleh share dekat Twitter, Facebook, Google+ , Tumblr, Pinterest, Instagram dan macam-macam social media yang korang ada.

Cara share pula, guna la ayat yang best sikit. Ingat jangan spam. Hehehe Oh jangan create lynk.my dengan link blog. Contohnya kalau korang promote blog, seeloknya jangan guna Lynk.My . Takut nanti ada yang tak suka, and tutup. Hilang 1 click ke blog sendiri. Hehe



2. Ada Website/Blog?

Kalau ada website/blog lagi better. Kebanyakan earning iday memang datang dari blog. Kalau korang tengok style iday tulis blog. I shared about everything. Sebab konsep iday dekat blog iday ni, share apa iday suka.

So, kadang-kadang iday akan letak link dari website lain, ataupon link kredit gambar or artikel. Iday akan create lynk.my guna link-link ini. Konon-konon, dapat komisyen sebab kita share link diorang. Hehehe

Iday ada juga mention bawah links tersebut dengan "link ni akan tunjuk iklan 5 seconds". Supaya reader alert and it's up to them untuk klik or tak.


3. Check entry lama yang view tinggi (khas buat mereka ada blog/website)

Sepanjang iday menulis blog, memang ada entry lama yang masih memberi trafik tinggi terutamanya artikel resepi, tips, food review dan travel. So, tengok balik artikel lama tu, and tengok, ada tak part yang kita boleh letak lynk.my.


Contohnya, iday ada share tentang tips pertama kali ke pulau perhentian. Kalau Google carian untuk keyword "Tips Pulau Perhentian", iday akan jadi no 1.



So iday update entry tersebut and masukkan artikle tips lain yang iday jumpa di Google. Iday create lynk.my menggunakan link-link tersebut. Hehehe :)





4. Forum

Korang kena aktif di Forum, join the conversation. Biasanya kalau forum ada share tentang sale, korang pon boleh join sekali sambil-sambil share link. Tapi kena act natural and jangan spam. Kang tak pasal kena block . Hehehe


5. Youtube

Untuk mereka yang ada channel Youtube, boleh juga guna Lynk.My. Contohnya bila korang buat video teaser, nanti letak dalam description - full video here : lynk.my korang. Hehe


6. Comment on Website/Facebook Page


Yang ni iday tak galakkan sangat, tapi korang boleh try. Komen pada article yang related dengan link yang korang nak share. Kalau rajin, boleh singgah komen dekat beautifulnara ke, rotikaya ke. Hehehe


7. Guna ayat yang yang boleh tarik perhatian orang untuk klik link.my


Kena pandai guna ayat untuk buat orang klik. Tapi jangan share article yang tak related dengan ayat yang korang tulis tu. Jangan buat orang tak suka. Hehe

Contohnya, korang ada baca issue Justin Bieber tumbuk peminat di Barcelona baru-baru ni. So, korang search and jumpa video.



Eh, korang dah tengok video Justin Bieber tumbuk peminat? Tapi bila tengok video tu, memang patut kena tumbuk. Yela, suka-suka dia je buat camtu dekat Justin Bieber, nak tengok video tu? Tengok sini : http://lynk.my/CZsX
And pandai-pandai la korang buat ayat kreatif. Hehehe :)


7. Give and Take!

Okay, konsep dia, kalau korang nampak kawan korang ada buat lynk.my, klik la view. Kira sedekah earning dekat dia. Tapi jangan buat selalu, klik bila korang rasa apa yang dia share bagus untuk tengok.

Iday pon selalu kalau ada kawan blogger share something with the lynk.my tu, iday still akan klik. Tak kisah tunggu iklan 5 seconds tu. Mana taw kot-kot, kawan-kawan kita sendiri yang penyumbang earning dekat Lynk.My tu. Hehehe


9. Like Facebook Lynk.My - Facebook Page Lynk.My


Dari sini, korang akan tahu semua info tentang Lynk.My. Ada jugak iday nampak mereka yang share earning sampai Rm1000 lebih. Teringin nak pm and tanya diorang. Tapi kita segan. Hahaha Kalau korang betul-betul nak buat duit dengan Lynk.My, korang boleh la pm diorang. Atau korang tak faham sangat tengan Lynk.My, terus je contact admin Lynk.My.


Tambahan tips : rajin-rajin study dari online, ramai yang dah buat tips, tapi check tips website yang lebih kurang sama macam Lynk.My, contohnya adfly.


Ingat, jangan spam! Hehe


Okay la, iday nak share la sikit yang iday baru cash out baru-baru ni :)



Ini hasil iday start aktif since 2 November. So, not bad la kan. Hehehe :) Iday perasan sejak aktif Lynk.My ni, hari-hari memang rajin update blog and traffic iday memang dah meningkat.

Kalau korang berminat nak buat duit dengan Lynk.My, korang boleh la register guna link bawah ni. Then, korang explore la dulu, kalau tak faham, boleh mesej iday dekat FB Page iday ni (http://www.facebook.com/sayaiday). InsyaAllah, iday akan try tolong korang. Hehe

Register Sini : http://lynk.my/r/3062


Akan datang, iday akan buat artikel step by step untuk guna Lynk.My :)

Selamat mencuba, kalau ada tips lain, korang boleh share di komen bawah. Hehehe


Hairul Hanis Junior Tonton Online

Wednesday, November 23, 2016
Rupa-rupanya Lara Oh Lara dah habis ditayangkan dan sekarang digantikan dengan Hairul Hanis Junior! 





Mesti la nak tengok sebab iday dah follow Hanis Zalikha sejak dulu lagi.




Then, iday excited sangat masa dapat tahu yang Hanis Zalikha pregnant. Dah bayangkan yang anak dia mesti secomel Hanis Zalikha dan Hairul Azreen. Hehehe



Program ini ditayangkan di Astro Ria selama 30 minit. Program ini khas untuk peminat-peminat Hairul & Hanis berkongsi detik manis menyambut kelahiran anak mereka iaitu Yusuf Iskandar. 




Yusuf Iskandar sangat comel! Hehehe

Iday ada share semua episode Hairul Hanis Junior, boleh check link di bawah ye :)

Episode 1 kelakar masa Hanis cerita macam mana dia nak guna pregnancy test. Haha

Enjoy the video! :)



Senarai Episode Hairul Hanis Junior
Hairul Hanis Junior Episode 1Hairul Hanis Junior Episode 2Hairul Hanis Junior Episode 3Hairul Hanis Junior Episode 4
Hairul Hanis Junior Episode 5Hairul Hanis Junior Episode 6Hairul Hanis Junior Episode 7Hairul Hanis Junior Episode 8





p/s:kalau ada masalah untuk view video, boleh komen di http://www.facebook.com/sayaiday atau komen di bawah.




Tarikh Cuti Umum & Cuti Panjang di Malaysia 2017

Monday, November 21, 2016
Sekarang dah bulan November, sekejap je dah penghujung tahun 2016 and bakal masuk ke tahun 2017. Masa ini lah korang kena start check cuti umum tahun depan dan rancang percutian korang untuk tahun depan. 

Iday ada share senarai cuti umum di Malaysia. Semoga boleh jadi rujukan kepada korang. Hehe



Cuti Umum di Malaysia 2017


BulanHariTarikhCutiNegeri-Negeri Yang Cuti
Januari
Ahad1-JanNew Years DaySemua Negeri Kecuali Johor, Kedah, Kelantan, Perlis, Terengganu
Sabtu14-JanBirthday of the Sultan of Negeri SembilanNegeri Sembilan
Khamis19-JanBirthday of the Sultan of KedahKedah
Sabtu28-JanChinese New YearSemua Negeri
Ahad29-JanChinese New Year HolidaySemua Negeri
Februari
Rabu1-FebFederal Territory DayKuala Lumpur, Labuan, Putrajaya
Jumaat10-FebThaipusamKedah, Kuala Lumpur, Putrajaya, Johor, Negeri Sembilan, Perak, Penang, Selangor
Mac
Sabtu4-MarAnniversary of Installation of the Sultan of TerengganuTerengganu
Khamis23-MarBirthday of the Sultan of JohorJohor
April
Jumaat14-AprGood FridaySabah, Sarawak
Sabtu15-AprDeclaration of Malacca as a Historical CityMelaka
Isnin24-AprIsra and MirajKedah, Perlis, Negeri Sembilan
Rabu26-AprBirthday of the Sultan of TerengganuTerengganu
Mei
Isnin1-MayLabour DaySemua Negeri
Sunday7-MayThe Sultan of Pahang HolPahang
Rabu17-MayBirthday of the Raja of PerlisPerlis
Sabtu27-May1st RamadanJohor, Kedah, Johor, Kedah, Melaka
Selasa30-MayHarvest FestivalSabah, Labuan
Rabu31-MayHarvest FestivalSabah, Labuan
Jun
Khamis1-JunHarvest FestivalSarawak
Jumaat2-JunHarvest FestivalSarawak
Sabtu3-JunBirthday of SPB Yang di Pertuan AgongSemua Negeri
Isnin12-JunNuzul QuranSemua Negeri Kecuali Johor, Kedah, Malacca, Sabah, Sarawak
Isnin26-JunHari Raya AidilfitriSemua Negeri
Selasa27-JunHari Raya Aidilfitri HolidaySemua Negeri
Julai
Jumaat7-JulGeorgetown Heritage DayPulau Pinang
Sabtu8-JulBirthday of the Governor of PenangPulau Pinang
Sabtu22-JulSarawak DaySarawak
OgosKhamis31-AugNational DaySemua Negeri
September
Jumaat1-SepHari Raya HajiSemua Negeri
Sabtu2-SepHari Raya Haji HolidayPerlis, Terengganu
Sabtu9-SepBirthday of the Governor of SarawakSarawak
Sabtu16-SepMalaysia DaySemua Negeri
Jumaat22-SepAwal MuharramSemua Negeri
Oktober
Sabtu7-OctBirthday of the Governor of SabahSabah
Jumaat13-OctMalacca Governors BirthdayMelaka
Khamis19-OctDeepavaliSemua Negeri Kecuali Labuan dan Sarawak
Selasa24-OctBirthday of the Sultan of PahangPahang
November
Sabtu11-NovBirthday of the Sultan of KelantanKelantan
Sabtu18-NovThe Sultan of Johor HolJohor
Isnin27-NovBirthday of the Sultan of PerakPerak
Disember
Jumaat1-DecUlang Tahun Kelahiran RasulullahSemua Negeri
Isnin11-DecBirthday of The Sultan of SelangorSelangor
Isnin25-DecChristmas DaySemua Negeri


Yang merah tu iday highlight untuk cuti awam di KL sebab iday kan stay KL. Hehe


Then iday nak share cuti panjang sepanjang tahun 2017, ini adalah cuti hujung minggu yang panjang. 



Yang warna biru (Cuti Rehat Tahunan), yang ni korang kena apply cuti. Hehe Mesti ramai yang travel atau balik kampung sepanjang cuti weekend panjang ni. Hehe

Sekarang pon korang dah boleh check tiket AirAsia, lagi awal, lagi bagus and lagi murah. Hehehehe Boleh check promosi AirAsia dekat sini :  Website Air Asia


Azam iday, tahun 2017 adalah tahun iday travel dengan islam. And tahun menambah zuriat. Hahaha Doakan :p


Blog Archive

My Blog List