Enter your keyword



Azam Tahun Baru 2017 Blog Sayaiday


You can follow me here :


tahun 2017. 

bye 2016. 

apa azam korang untuk tahun 2017? tercapai ke azam tahun 2016? hehehe



iday sebenarnya tak suka azam-azam ni sebab memang kelaut je. Tapi untuk tahun 2017, iday ada la something yang iday nak and semoga tercapai pada tahun 2017 especially untuk blog iday ni. 

iday kan full time kerja and part time blogger. so, banyak la event yang iday tak pergi and product-product review yang iday terpaksa tolak akibat sibuk dengan kerja. Tapi InsyaAllah tahun ni, iday akan cuba fokus half-half pada kerja dan blog. 

Untuk event, Islam maybe akan wakilkan iday kalau berlaku during weekday sebab waktu kerja Islam lebih fleksible. Selama ini pon memang Islam yang selalu ambil gambar untuk blog sayaiday. 

Iday pon dah start buat video and upload di youtube iday. Iday akan cuba letakkan video di setiap content blog iday. Apa-apa content termasuklah food review, hotel review, product review, event dan resepi. 

Baru-baru ini pon iday ada beli camera baru. hehehe Camera apa? Check video bawah. InsyaAllah nanti iday akan buat review tentang camera tersebut. Hehe



Apa lagi harapan dan azam iday ye? 

Oh tahun ni, iday nak lebih banyak travel and jalan-jalan. Hehehe  with or without #GengKemarau. Hehe 

Before penutup tahun 2016, iday sempat dinner dengan GengKemarau. Fadh pon ada bawa something from UK untuk kitorang. Harap-harap in future, kitorang stay jumpa macam ni atleast sebulan sekali. Iday pon ada buat video, saja-saja nak asah ilmu edit video ni. HAHA




Yang lain-lain azam tu biar iday simpan untuk iday dulu. Risau kalau taip dekat sini jadi sekadar taip je. Hahaha


Selamat tahun baru 2017 dan semoga tahun ini lebih baik dari sebelumnya! Hehehe


5 comments:

  1. Semoga berjaya dengan azam 2017 anda, azam tahun baru 2017 saya lain macam sikit hehehehe

    ReplyDelete
  2. Wish you & Islam all the happiness that life has to offer! <3

    ReplyDelete


Blog Archive

My Blog List