Enter your keyword

Sayaiday's Categories








CNY Blogger Contest - Menang Voucher Shopping RM2017


Korang dah join belum CNY Blogger Contest anjuran Lazada Malaysia? Mana tahu berpeluang untuk menang shopping voucher RM2017. Dah boleh beli macam-macam dengan amount voucher tu. Hehe



Macam mana nak join? 

Korang boleh check page contest disini : http://www.lazada.com.my/blogger-contest/ atau pon follow instruction di bawah :


1. Contestants (bloggers) have to write a post on their wish list for the year 2017 and choose the product from Lazada website.
Peserta hendaklah menulis tentang barangan impian yang ingin dibeli atau barangan yang penting untuk dibeli pada tahun ini.

2. The Wish List must contain five (5) products only and the total price of all five (5) products must be Ringgit Malaysia two thousand and seventeen (RM 2,017)
Jumlah harga barangan mestilah bernilai RM 2017 dan jumlah barang adalah 5 jenis barang.

3. The Article must contain the links to the product listing pages of all five products mentioned in the Wish List. (it's important to take screenshots of the price too as prices can change)
Setiap artikel hendaklah disertakan dengan gambar produk (harga barang sentiasa berubah) dan pautan halaman tersebut.

4. Blogger need to include this link: http://www.lazada.com.my/cny-red-hot-sale/ but it should not be an affiliate link. The link must be clickable.
Peserta hendaklah meletakan url ini : http://www.lazada.com.my/cny-red-hot-sale/ di dalam artikel.

5. Contestants are free to decide on the title of the Article, but are encouraged to refrain from mentioning this contest in the Article.
Tajuk artikel bergantung kepada peserta tetapi cuba elakkan dari menggunakan perkataan "contest/pertandingan"

6. Contestants are required to submit the link of their posts via e-mail to contest@lazada.com.my with the subject titled: CNY Blogger Contest
Peserta hendalah menghantar penyertaan berserta link artikel ke alamat e-mail ini contest@lazada.com.my dengan subject : CNY Blogger Contest

7. One winner will be selected randomly and will win shopping cash vouchers for a grand total of RM 2017 allowing him/her to buy the products listed on his/her Wish List subject to the terms and conditions of the vouchers.
Seorang pemenang akan dipilih dan memenangi hadiah shopping voucher bernilai RM 2017 dan membeli barangan impian dengan menggunakan voucher tersebut.



Mudah kan? Kalau iday kena pilih 5 produk dengan jumlah RM2017, iday akan pilih :

1. GoPro Hero 5 : RM 1738 - link


2. ANELLO Backpack : RM39 - link


3. Beanbag : RM84.60 - link

4. Converse : RM119



5. Wallet : RM36 - link




Seronoknya kalau dapat menang RM2017 tu. hehehe Macam-macam boleh beli. Korang apa lagi, cepat la join contest tu. Contest akan berakhir tak lama lagi iaitu 31 January 2017. 

For more detail, boleh check : http://www.lazada.com.my/blogger-contest/


All the best!

3 comments:

Follow My Instagram

Blog Archive