Enter your keyword



Rindu Nak Bebel!


You can follow me here :


Omgadd, 

punyala malas buat header blogpost, amik youtube thumbnail HAHA

p/s : check my latest video here : Resign From Lazada?

rindu sangat nak bebel dalam blog ni. hehehe

sebenarnya, iday baru je baik demam teruk selama seminggu and now busy kerja sebab banyak sangat tinggal office and kerja tergendala. sighhhh ~~

Tak tahu apa nak update, macam banyak sangat story nak cerita and i dont know where should i start. hehe 

for 2017, I decided to do more video as many as I can. Iday kan dah beli A6000 baru-baru ni. Iday beli kamera ni dekat Lazada Malaysia. 

Check sini kalau berminat : https://goo.gl/2s5ift



Setakat ni iday pakai, memang puas hati. Dengan kualiti gambar dan video. And sekarang pon dalam proses untuk belajar la. Belajar dari Islam and video dekat youtube untuk guna A6000 ni. 

Hopefully akan datang, banyak la hasilkan video-video yang berkualiti. Hehehe

Abang iday baru dapat baby hari tu, nama dia Arissa. Anak kedua abang and perempuan. Iday ada buat short video, boleh check bawah. Hehehe



Drama Goblin pon dah habis, tapi iday macam tak puas hati tapi ending dia okay. Sebenarnya iday pon tak faham kenapa iday nak beremosi sangat dengan drama ni. Hahaha

Apa lagi ye nak story, 

oh, iday ada beberapa draft blog post yang nak kena siapkan and publish. Sorry sangat sebab lambat, demam hari tu memang tak boleh gerak sangat. suhu sampai 40celcius. Boleh goreng telur atas dahi. Hahaha

And korang, please bagi suggestion. untuk tahun 2017 ni, what kind of content patut Iday post, tak kisah la blog or vlog. Okayyyyy! hehehe

Okay tak kalau iday buat segmen every week, macam segmen kenal-kenal blogger. Sebab iday perasan, iday tak kenal ramai blogger and blogger pon tak kenal iday. HAHAHA

penal la bebel. 

Signing off! bye~~

5 comments:

  1. Selamat kembali bertugas.
    Ayat last tu win.. ;)

    ReplyDelete
  2. Rasa nak beli online juga.. tapi masih risau la. Tapi lepas baca ni, mungkin saya akan try beli secara online.. hehe

    ReplyDelete
  3. resign? tak kan.... ber vlog ya sekarang...bagus selangkah ke alam baru

    ReplyDelete


Blog Archive

My Blog List