Enter your keyword

Check My New Video On Youtube!


Dia Bidadariku | Tonton Online Episode 1 - 12 Akhir



Erra berlakon drama? Itu yang menarik minat Iday untuk tengok drama Dia Bidadariku ni.

Iday tahu mesti ramai yang nak tengok drama ni kan? Okay, Iday nak share sikit details tentang drama Dia Bidadariku yang bersiaran bermula 6 Mac 2017 di slot Mega Drama, Astro Ria 104 dan Ria HD 124. 



Info Dia Bidadariku

Terbitan : Skop Production Sdn Bhd
Mula siaran : 6 Mac 2017
Pengarah : Aziz M.Osman
Jumlah Episode : 16


Pelakon Dia Bidadariku

Erra Fazira, Hisyam Hamid, Norman Hakim, Tisha Shamsir, Raja Illya, Dian P.Ramlee, Wan Raja, Salina Saibi. 

Sinopsis Dia Bidadariku

Mengisahkan tentang Suri, lakonan Erra Fazira, andartu yang hatinya telah tertutup apabila putus tunang 15 tahun yang lepas. Tiba-tiba sekarang bekas tunangnya Ridzal lakonan Norman Hakim yang psiko telah dia datang kembali untuk merebut cintanya. 

Disamping itu muncul seorang jejaka bernama Ammar lakonan Hisyam Hamid yang ingin cuba untuk memenangi hati Suri. Dapatkah Ammar untuk mendapatkan cinta Suri yang telah lama dingin itu?


Tonton Online Dia Bidadariku

Untuk mereka yang terlepas drama ni, korang jangan risau sebab boleh tengok online. Iday ada share link drama setiap episode Dia Bidadariku dibawah :



Senarai Full Episode Dia Bidadariku
Dia Bidadariku Episode 1
Available
Dia Bidadariku Episode 2
Available
Dia Bidadariku Episode 3
Available
Dia Bidadariku Episode 4
Available
Dia Bidadariku Episode 5
Available
Dia Bidadariku Episode 6
Available
Dia Bidadariku Episode 7
Available
Dia Bidadariku Episode 8
Available
Dia Bidadariku Episode 9
Available
Dia Bidadariku Episode 10
Available
Dia Bidadariku Episode 11
Available
Dia Bidadariku Episode 12
Available




Nota : 


+ Kalau korang tak boleh klik link tu, boleh tinggalkan mesej di facebook page iday di link ini ye :https://www.facebook.com/sayaiday/ . Sila la follow page iday ye :) 

+ "Video Not Available" kerana belum ditayangkan di tv. Selepas ditayangkan, baru iday letakkan link video yang betul.
+ Selamat menonton! 


Ada drama lain yang korang tengok? Boleh share di komen bawah :)

No comments:

Post a Comment

Blog Archive

My Blog List