Enter your keyword

Check My New Video On Youtube!


Lazada Malaysia Blogger Contest - Hadiah Best Untuk 30 Pemenang!




Hi 

Berita baik untuk kaki shopping online Malaysia, Lazada Malaysia akan mengadakan sale sempena menyambut ulang tahun yang ke 5! Tak sangka dah 5 tahun rupanya Lazada Malaysia. 

Macam-macam dah iday shopping dekat sini termasuklah item yang paling besar iaitu mesin basuh jenama Samsung. Iday masih pakai mesin tu sampai sekarang and masih elok. Hehehe

Nanti jangan lupa check website Lazada Malaysia Birthday Sale page pada 22 March hingga 24 March 2017! 

Check link ini atau click banner di bawah : http://www.lazada.com.my/birthday-sale/


Satu lagi berita baik untuk blogger di Malaysia iaitu Lazada Malaysia telah menganjurkan 1 blogger contest dengan hadiah yang sangat best! Yang penting, seramai 30 blogger berpeluang untuk menang hadiah contest ini! 

Kena cepat-cepat join sebab blogger contest ini akan berakhir pada 23 March 2017 pada pukul 11.59 malam.

Macam mana nak join blogger contest ini? Cuma ikut steps simple di bawah :

1. Setiap peserta hendaklah menulis 1 blogpost dan menjawab soalan berikut dalam blog post masing-masing.

a. Apa yang korang suka tentang Lazada Malaysia?
b. Senaraikan 3 barangan pilihan korang dari website Lazada Malaysia.
c. Macam mana Lazada boleh improve?
d. Birthday wish untuk Lazada Malaysia

2. Untuk point 1.b - peserta hendaklah meletakkan screenshot setiap 3 produk pilihan tersebut. 

3. Peserta boleh submit penyertaan (blog post link) ke contest@lazada.com.my dengan subject : Lazada Birthday Blogger Contest 

4. Peserta boleh tulis dengan menggunakan apa-apa bahasa pon.

5. Pemenang dipilih secara random.


Lebih Banyak Penyertaan, Lebih Ramai Pemenang!

1. Kurang dari 50 penyertaan

1st Prize: 1 x RM300
2nd Prize: 3 x RM200 
3rd Prize: 6 x RM100 


2. Lebih dari 50 tetapi kurang dari 100 penyertaan

1st Prize: 1 x RM500
2nd Prize: 7 x RM250 
3rd Prize: 12 x RM125 


3. Lebih dari 100 penyertaan

1st Prize : 1 x RM800 
2nd Prize : 12 x RM300 
3rd Prize :17 x RM150 


So, jangan lupa invite kawan-kawan blogger untuk join contest ni ye! Hehehe 

Tadi iday check dah ramai yang join. Kalau korang nak buat rujukan macam mana nak join contest ni, boleh check artikel rakan-rakan blogger lain di bawah. 

Iday akan sentiasa update senarai peserta dekat sini. Hehehe

Senarai peserta : 

1. http://www.lyanaishak.com/2017/03/lazada-birthday-blogger-contest.html
2. http://budakbuzy.blogspot.my/p/lazada-malaysia-blogger-contest.html
3. http://izyan5025.blogspot.my/2017/03/lazada-5th-birthday-sale.html
4. http://www.mieranadhirah.com/2017/03/lazada-birthday-anniversary-sale.html
5. http://www.nurfuzie.com/2017/03/happy-birthday-lazada-ke-5.html
6. http://ourmemoria.blogspot.my/2017/03/lazada-birthday-blogger-contest.html
7. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.my/2017/03/lazada-birthday-blogger-contest.html
8. https://missobsesi.blogspot.my/2017/03/lazada-birthday-blogger-contest.html
9. http://ourmemoria.blogspot.my/2017/03/lazada-birthday-blogger-contest.html
10.
11.
12.


All the best korang! Untuk lebih details, check link Lazada Blogger Contest dibawah atau ajukan pertanyaan di email contest@lazada.com.my :)






4 comments:

  1. wah ada contest.. ok2.. nanti kita join.. tq ye invite!

    ReplyDelete
  2. syoknya iday..insyaallah zaza join :D harap sempat

    ReplyDelete
  3. Cikna join jgk tau....;-)
    http://cikna136.blogspot.my/2017/03/lazada-malaysia-blogger-contest.html

    ReplyDelete
  4. Cikna join jgk ye...
    http://cikna136.blogspot.my/2017/03/lazada-malaysia-blogger-contest.html

    ReplyDelete

Blog Archive

My Blog List