11 Websites Untuk Pre-Order Samsung Galaxy S8 & S8+



Yes, new Samsung Galaxy S8 & S8+ is here and korang boleh mula pre-order bermula hari ni di 11 website yang Iday senaraikan di bawah. Senarai ini memang rasmi dikeluarkan oleh pihak Samsung sendiri di website diorang. 



Paling best, kalau korang direct order dari website diorang, korang akan dapat reward sehingga RM900! 


Ingat, pre-order ends 13 April 2017.



Sebelum Iday senaraikan senarai website untuk pre-order Samsung Galaxy S8 & S8+, korang boleh check video samsung dibawah :




Best kan? Screen lebih besar dan lebih banyak features yang diperkenalkan. 

Okay, ini senarai 11 website berserta link untuk pre-order Samsung Galaxy S8 & S8+.

1. Samsung
https://s8preorder.samsungmy.com/register.aspx
- Korang akan dapat gift/reward sehingga RM900
- Deposit RM300
- Samsung S8 : RM3299
- Samsung S8+ : RM3699


2. Celcom
https://www.store.celcom.com.my/store/preorder.jsp
- Plan 24 bulan dengan upfront payment RM600/RM300 (bergantung pada jenis plan)

- Samsung S8 : From RM2168
- Samsung S8+ : From RM2808

3. Digi
http://www.digi.com.my/S8
- 24 month plan

4. Maxis
http://www.maxis.com.my/en/personal/devices/all-phones/samsung/samsung-s8-product.html

5. Umobile
https://store.u.com.my/preorder/



6. Yes
https://shop.yes.my/shop/productCatalog.do
- 24 Month Plan 
- Samsung S8 : RM2726
- Samsung S8+ : RM3199

7. Courts
http://www.courts.com.my/pages/samsung-galaxy-s8/pgid-1226228.aspx
- Samsung S8 : RM3299
- Samsung S8+ : RM3699

8. Harvey Norman
http://www.harveynorman.com.my/promotions/samsung-galaxy-s8.html
- Samsung S8 : RM3299
- Samsung S8+ : RM3699

9. Seng Heng
http://www.senheng.com.my/samsung-s8-preorder
- Samsung S8 : RM3299
- Samsung S8+ : RM3699

10. Lazada Malaysia
- Express delivery
- Samsung S8 : RM3299
- Samsung S8+ : RM3699

11. 11 Street
http://www.11street.my/benefit/promotionDetail.do?planDisplayNumber=587865
- Samsung S8 : RM3299
- Samsung S8+ : RM3699
- Pre-order end 20 April


Cukup 11 website untuk pre-order Samsung Galaxy S8 & S8+ . Kalau berminat, korang boleh check website di atas ye. 

Iday tak sure lagi nak beli ke tidak, macam nak tunggu iPhone 8 je. Hahaha

So, ada yang nak beli Samsung Galaxy S8? Website mana yang korang prefer untuk beli smartphone?









Others Post




No comments:

Post a Comment

Follow My Instagram

Blog Archive