Enter your keyword

Sayaiday's Categories








KFC Value Treats Dari RM 3.90


KFC antara restoran fast food yang Iday takkan pernah bosan. Iday rasa takde restoran fast food yang dapat lawan rasa ayam dekat KFC, bagi pendapat Iday la. Hehehe Then KFC selalu menawarkan hidangan menu baru dan promosi kfc yang best-best. 


So, baru-baru ni KFC baru keluarkan menu baru untuk KFC Value Treats yang bermula dengan harga RM 3.90. Murah kan?! Walaupon hindangan nampak ringkas tetapi mengenyangkan. Confirm korang akan nak lagi dan lagi. Iday siap bila 2 taw sebab murah. Hehehe

Ada 5 hidangan dalam KFC Value Treats iaitu  :



1. Zinger Slider - hidangan ringan Crunchy Zinger bersama sos 'Island" terbaru. 




2. Salsa Roller - Kepingan ayam Golden Zinger dibungkus di dalam tortila bersama hirisan timun dan tomato. Ada creamy mayonis dan sos salsa. Sedap! Antara favorite Iday :)




3. Zinger Mushroom Soup - Sup cendawan yang sedap! Ada kepingan ayam dan jagung. 




4. Shoyuken Rice Bowl - Colonel chicken rice, crunchy Zinger chunks, hirisan timun dan tomato bersama mayonis dan Japanese soy sauce. Sedap dan mengenyangkan!




5. Loaded Potato Bowl - hidangan kegemaran semua orang.  Penuh dengan mash potato dan kepingan ayam zinger bersama sos mayonis dan sos cheese! 




Antara kelima-lima menu KFC Value Treats ni, paling Iday suka adalah Salsa Roller dan Zinger Mushroom Soup. Kalau makan masa lunch, comfirm kenyang. Dah la harga berbaloi. Hanya dari RM 3.90! 

KFC Value Treats kini terdapat di semua restoran KFC seluruh Malaysia. Jangan lupa singgah dan rasai sendiri hidangan yang berbaloi-baloi ni. Hehehe

Untuk maklumat lanjut, check website di bawah :



So, korang dah cuba? Yang mana pilihan KFC Value Treats korang?






Note : baru-baru ni Iday ada join fan party anjuran KFC untuk rasa sendiri kesedapan KFC Value Treats. Iday juga bertuah dapat melihat persembahan Aizat Amdan secara live. Nanti Iday story di next entry okay. Hehehe


10 comments:

  1. Replies
    1. Boleh singgah la nanti. hehehehe :)

      Delete
  2. Replies
    1. kannnnnnn, bukan Malaysia la kalau tak makan KFC HAHAHA

      Delete
  3. Ayam dalam mushroom soup tu tak lembik ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masa awak-awal tu cruncy, lama-lama lembik tapi iday okay je sebab sup dia memang panas and sedap. hehehe

      Delete
  4. nampak sedap sangat la tu..mesti comel je
    JanjiKita

    ReplyDelete
  5. tu dia..menyelerakan..malam2 tgk jadi lapar pulak

    ReplyDelete
  6. Ayam kfc mmng x blh dilawan. Terbaik.. skrng ni klau bli, msti nk order loaded. Puas mkn. Knyng

    ReplyDelete
  7. loaded potato nowl tu my fav since derang launch dulu...mushroom soup depa yang tak sempat nak rasa lagi. jap3 lagi p la

    ReplyDelete

Follow My Instagram

Blog Archive