Enter your keyword


Lovezada: Lazada's New Dating Service Application


Serius Iday terkejut dengan application terbaru by Lazada ni. Elok sangat dengan tagline "Lazada Semua Ada", sekarang ada tagline baru iaitu "Love Pun Ada" :)



Lovezada sebenarnya new dating service application yang baru diperkenalkan oleh Lazada Malaysia. Apa yang menariknya, applikasi ini membantu korang untuk mencari pasangan berdasarkan shopping behaviour masing-masing. Creative kan?

Cuba tengok video by Lazada ini :



Serius best kan? 

Dari video tu, apa yang Iday faham. Setiap kali pembeli shopping di Lazada, Lazada akan simpan maklumat dan behaviour diorang dalam shopping. 

Apa product yang selalu diorang beli, which kategori. So dari situ Lazada akan cari pasangan yang mempunyai minat yang sama. Lazada akan carikan pasangan serasi untuk korang. Hehehe



Iday dah tak boleh pakai app tu sebab dah kahwin. Tapi Iday akan syorkan kawan-kawan yang tengah mencari untuk cuba app ini. Hehehe

Ada yang dah cuba dan berpuas hati.


Korang boleh check link di bawah dan sign up okay! 

http://www.lazada.com.my/lovezada/


Ingat, bukan setakat #LazadaSemuaAda, tapi #LovePunAda :)






Others Post




1 comment:

New Video On My Youtube Channel




Follow My Instagram

Blog Archive