Enter your keyword


Blog SayaIday Menang Best Blogger di The Bloggers Dinner 2017 Lynk.My


Tajuk kemain lagi. Haha

First anugerah untuk blog ni, nak buat macam mana kan. Mesti lah kena ada entry khas. Hehe 




Alhamdulillah and sangat menghargai pihak Lynk.My dan Hexa Corp kerana sudi memilih blog SayaIday sebagai "Best Blogger". Nak tahu tips? Boleh check artikel yang Iday pernah share sebelum ini dibawah :




Iday sendiri tak sangka akan dapat. Terkejut bila pihak Lynk, En.Nasri call Iday and inform Iday dapat award "Best Blogger". Iday pada awalnya cuma nak hadirkan diri ke The Blogger Dinner 2017 anjuran Lynk.My dan Hexa Corp. Iday banyak earning duit dari Lynk.My so sangat menghargai mereka-mereka yang memperkenalkan platform ini.




The Blogger Dinner Lynk.My dan Hexa Corp diadakan di Concorde Hotel Ballroom pada 19 Mei 2017. Ramai blogger, advertiser, penaja dan publisher yang hadir. The Blogger Dinner tersebut adalah kali pertama diadakan tetapi sangat meriah dan berjalan dengan lancar. 

kredit : http://www.sallysamsaiman.com/


En. Hasrul Hassan pon ada buat ucapan malam itu. Hehe


Tahniah buat pihak Lynk.My dan Hexa Corporation! Hehe

Selain dari majlis makan malam, jemputan yang hadir juga sempat menyaksikan video teaser untuk versi platform Lynk.my yang baru iaitu Lynk.My V4. Tak sabar Iday nak guna. Diorang ada share video teaser, check video bawah ye :)



Best kan? 

Selain dari sesi mengenali team Lynk.My dan Hexa Corp, terdapat juga sesi cabutan bertuah untuk para jemputan. Ramai yang dapat hadiah best-best termasuklah Iday. Haha

Iday menang Fujifilm Instax Camera. Alhamdulillah :) 

Walaupun ini majlis pertama kali dianjurkan oleh Lynk.My dan Hexa Corp, tetapi berjalan lancar dan semua jemputan berpuas hati. Termasuklah makanan yang disediakan. Memang sedap. Hehe



Post kali ni tak banyak gambar, agaknya malam tu aku macam blur-blur lagi lepas terima awards tu. Gambar diri sendiri pon nan hado dalam camera tu. Hahahaha

Apa-apa pon, Terima Kasih Lynk.My, Hexa Corp dan Hasrul Hassan atas jemputan ke The Blogger Dinner 2017 ni :)

Last sekali, Iday nak tunjuk sikit screenshot cashout Iday sepanjang guna platform Lynk.My. Alhamdulillah, every month Iday cash out. Hehehe 

Tips? Check sini : http://www.sayaiday.com/2016/11/9-tips-buat-duit-dengan-lynk-my.html




Korang pernah guna Lynk.My? Okay tak? Share pengalaman korang dekat komen di bawah ye :) 




Untuk lebih banyak story and reviews menarik, boleh follow social media Iday dibawah ye! 





Others Post




5 comments:

  1. Menarik lynx ni ya iday

    Iday pakai lynx ni untuk tarik trafik atau sebagai paltform iklan?

    ReplyDelete
  2. banyak lagi saya perlu belajar untuk jadi blog terbaik. btw tahniah

    helloaiman

    ReplyDelete
  3. kenapa yer fb dah start block lynk...baru nk berjinak jinak dgn lynk ni

    ReplyDelete
  4. Requested cash out and dah after 14 days working tapi still pending zz

    ReplyDelete

New Video On My Youtube Channel




Follow My Instagram

Blog Archive