Enter your keyword

Sayaiday's Categories








Shopping Taobao Collection (English) di Lazada Malaysia


Berita baik untuk mereka yang selalu shopping dekat Taobao! Taobao Collection dah available dekat Lazada Malaysia! Happy dan excited sangat bila dapat tahu. Iday selalu shopping baju and jeans dekat Taobao. Memang murah sangat-sangat. Yang penting senang nak shopping sebab dalam bahasa english. 



Dulu memang tak faham macam mana nak shopping dekat Taobao sebab memang 100% bahasa Mandarin. Terpaksa minta tolong kawan iday yang chinese untuk shopping. Kesian dia asyik kena kacau every month. Hehehe

Sekarang dah taknak kacau, dah boleh shopping sendiri sebab dah terer shopping Taobao dekat Lazada. Hahaha Berlagak :p


Before ni Iday pernah share 1 video dekat Youtube Channel Iday, video "Shopping Haul April 2017". Hampir semua baju and seluar Iday beli dekat Taobao dengan average setiap helai adalah RM20-30. Check video bawah kalau nak tahu apa yang iday beli. Hehe





Iday pon ada jumpa seluar kucing yang Iday beli sebelum ni dekat Lazada Malaysia. 



Tapi sayang sebab tinggal size S. Cepat betul sold out! Hahahaha



Banyak lagi jeans yang comel and Iday suka. Penat dari tadi duk "Add To Cart" Hahaha Yelar, sebab murah kot. Siap ada Free Delivery bila spend above than RM80!

Ini antara yang Iday teringin nak beli : 





Ala, semua cantik-cantik! Hehehehe 

Kalau size, korang kena refer description diorang taw. Kena tengok apa measure size diorang. Then shopping macam biasa je. Nak tutorial jugak ke? Boleh request dekat komen bawah. Hehehe

Lama ke nak tunggu barang sampai? Ala sama je macam beli Taobao, sekurang-kurang kena tunggu 1-2 minggu. Hehehe

Okay la, sis Iday nak sambung scroll and shopping. Hehe

Check link bawah ni kalau korang nak shopping Taobao Collection di Lazada Malasia :




2 comments:

  1. type apaa dekat search tu tak jumpa punnn seluar miow tuuu

    ReplyDelete
  2. comel yer semua seluar di tabao lazada. Tak pernah try lagi shopping sini, macam lagi berbaloi jer dari pengalaman huda shopping tabao direct sebelum ni. Tq iday share. Btw, cane iday gambar boleh blink2 tu. ajar sikit =)

    ReplyDelete

Follow My Instagram

Blog Archive