Enter your keyword

Sayaiday's Categories








Lazada Big Baby Fair : Promosi Huggies Dan Senarai Voucher


Yes, Ibu-Ibu Bapa-Bapa di seluruh Malaysia! 

Ada berita baik yang Iday nak share, sekarang Lazada Malaysia tengah mengadakan jualan Big Baby Fair bermula 26 Julai sehingga 30 Julai dengan promosi diskaun sehingga 80%!

Promosi diskaun sehingga 80% untuk pelbagai barangan termasuklah lampin, fesyen kanak-kanak dan kelengkapan bayi. 



Antara jenama terkemuka yang para rakyat Malaysia boleh dapatkan sepanjang kempen “Big Baby Fair” termasuklah Mamypoko, Huggies, Nestle, Sweet Cherry, Pediasure, Goo.N, Wyeth, Anakku dan Fisher Price dan banyak lagi. 






Bukan sahaja akan menikmati diskaun hebat dan jualan segera daripada jenama di atas tetapi juga boleh mengharapkan penghantaran percuma apabila membeli produk terpilih!




Promosi Huggies - RM79.90 

Iday ada tengok ada 1 promosi best dekat Lazada Big Baby Fair iaitu harga untuk Huggies Dry Pants L50 x 3 Super Jumbo pack hanya ada RM79.90. 


Siap ada extra 4 keping setiap satu pack tu. Then dapat pula free gift iaitu Huggies Baby Wipes. 




Iday ada buat perbandingan harga dekat website Watson untuk jenama dan jenis yang sama. 

Harga untuk 1 pack adalah RM35.82 . Itu pon takde free 4 keping. 




Harga 3 pack adalah RM107.65 . So korang sebenarnya dah jimat RM27.75. Banyak tu! So cepat-cepat korang beli dengan check link dibawah ni :

http://www.lazada.com.my/huggies-dry-pants-l504-x-3-super-jumbo-pack-16553686.html

atau korang boleh check official page diorang di link ini :

http://www.lazada.com.my/huggies-official-store/


Sebenarnya banyak kelebihan kalau korang guna produk Huggies ni, antaranya adalah :

1. 360 Comfort Fit Waistband
2. Overnight Protection
3. Clinically Proven
4. 100% Breathable Outer Cover
5. Blue Quick Dry Layer
6. Double Leak Barriers.



Selain dari promo Huggies ni ada promo dari brand lain jugak, yang tu korang just check page di link ini : http://www.lazada.com.my/big-baby-fair/



Kalau korang nak shopping and nak guna voucher, boleh check senarai voucher di bawah :


Voucher lain boleh check page sini : http://www.lazada.com.my/big-baby-fair-voucher/


So, korang dah start shopping barang baby belum? Jangan lepaskan peluang ni okay! 





16 comments:

  1. ni masa sesuai mummies daddies nak topap stok hehe..

    ReplyDelete
  2. Parents must not miss this fair... still happening bow till 31 Juky ..

    ReplyDelete
  3. Belum berkahwin lagi tak boleh shopping barang baby . Hehehe ..parents2 yang ada anak kecil boleh terjah lazada .

    ReplyDelete
  4. Menangis tengok diskaunnya, boleh rambang mata dibuatnya

    ReplyDelete
  5. Otw add to cart barang2 baby. Hehe (I LOVE LAZADA MUAH)

    ReplyDelete
  6. Nasib kita tak ada baby lagi hehehe tung lah ibu yang bleh shopping murah.. Tapi kopak duit husband wakakakak...

    ReplyDelete
  7. sangat berbaloi borong pempers time big sales macam ni,, jimat berganda ganda tauuu..

    ReplyDelete
  8. semua nampak murah...kakak sally pun kalau beli anak buah sally punya papmpers pun mmg tgu baby fair...sekali dia beli ckup la 2-3 bulan punya stok..hahahaha

    ReplyDelete
  9. Huiii..rasa takmo dah masuk lazada.bayak dah terbeli utk lazada big baby fair..

    ReplyDelete
  10. Parents memang xleh lepaskan peluang ni. Bukan senang nk ada sale besar2an camni

    ReplyDelete
  11. Rugi siapa tak shopping time lazada big baby fair ni. Murah tu ☺

    ReplyDelete
  12. Oh my! My sisters will be very happy when they learn about this. Thanks for sharing the info.

    ReplyDelete
  13. Murah betul huggies! Nak cari mainan la jugak cos ada fisher price tu.

    ReplyDelete
  14. I think better buy from lazada baby fair then go to the on ground baby fair yang sesak and jam.

    ReplyDelete
  15. Ahh I missed this.gonna follow so I don't miss out anymore

    ReplyDelete

Follow My Instagram

Blog Archive