Shopplus - Website Membeli Belah Pertama Dengan Konsep "Shop, Share & Earn"




Hi Korang, 

Siapa yang suka shopping online? RAMAI. Tak perlu tanya. Hahaha

Dunia sekarang, ramai yang lebih selesa untuk shopping online dari ke kedai. Rata-rata setuju yang shopping online menjimatkan masa dan wang. Malah lebih murah kerana lambakan diskaun dan voucher shopping. 


Iday nak perkenalkan dekat korang ada satu website membeli-belah online yang menawarkan cashback dan shopping points di website mereka sendiri. Eh, lagi banyak kita shopping dan share, lagi banyak kita kumpul points dan boleh guna untuk transaksi pembelian seterusnya. Best kan! 


Shopplus secara rasminya telah melancarkan ruang runcit digital mereka yang akan memberikan pengalaman membeli-belah yang lebih baik kepada rakyat Malaysia untuk memiliki produk Taiwan dengan masa yang singkat dan berpotensi untuk menjadi sebahagian daripada pasaran e-dagang yang semakin berkembang di Malaysia. 





Pelancaran yang berlangsung di Aloft Kuala Lumpur telah disaksikan oleh Y.B. Datuk Chua Tee Yong, Timbalan Menteri Industri & Perdagangan Antarabangsa. Islam sendiri ke event pelancaran tersebut dan menggunakan website ShopPlus buat kali pertama.

Ia adalah platform perniagaan di mana rakyat Malaysia boleh membeli, berkongsi dan memperoleh wang tunai melalui sistem perkongsian eknomi.

Menurut Encik Checng Chun Fu, Ketua Pegawai Teknologi Shopplus, setakat ini Shopplus mempunyai alah satu rebat bonus tertinggi yang menawarkan pulangan tiga kali ganda dengan usaha mudah perkongsian dan membeli-belah.




Beliau juga berharap Shopplus akan memajukan industri e-dagang Malaysia dan membawanya ke tahap yang lebih tinggi dengan sistem perkongsian dan pembelian Shopplus.

Mereka hanya perlu berkongsi laman Shopplus dan Shopplus akan melakukan kerja backend seperti penyimpanan stok, pemasaran, pengiklanan, penghantaran bungkusan dan perkhidmatan pelanggan. Hanya Shopplus yang menawarkan sistem seperti sedemikian


Shopplus mempunyai enam kategori utama iaitu Fesyen, Barangan Digital & Elektronik, Barangan Rumah & Hiasan, Sukan & Riadah, Bayi & Kanak-kanak dan Automotif, dengan pelbagai jenama terkenal untuk menampung permintaan rakyat Malaysia. 




Tadi pon Iday ada tengok-tengok barangan yang dijual di ShopPlus. Harga pon affordable dan diorang pon tengah proses menambah lebih banyak barangan dan jenama untuk menampung permintaan orang ramai.



Tadi pon Iday register and dapat 100 points! Hehehe Tak sabar nak collect points ni.


Untuk mendapat tawaran menarik, diskaun, ganjaran membeli-belah dan pulangan tunai, korang boleh check di details di bawah :

www.shopplus.com.my
www.facebook.com/shopplus.my.

Phone : 03-6143 3212
Email :  service@shopplus.com.my









Others Post




No comments:

Post a Comment

Follow My Instagram

Blog Archive