Namee Roslan Ada Anak Tiri?


Hi Korang!

Kenal Namee Roslan? Blogger popular yang cantik! Hehe

Antara kawan blogger yang Iday kenal masa mula-mula Iday aktif blogging dulu. Jumpa Namee pon masa first event luar yang Iday attend. Masa tu dapat job yang sama. Awal-awal takut nak tegur, tapi rupa-rupanya peramah orangnya. Hehehe




So, Iday dah kenal Namee since belum kahwin sampai dah ada anak dua. Cuma jarang sangat jumpa sebab Iday stop join event and fokus kerja Lazada. Then Namee pon sekarang merupakan antara Mommy Blogger yang terpengaruh dan punya blog yang traffik tinggi.

Baru-baru ni Iday perasan la Namee asyik upload dengan satu lelaki muda ni. Iday takde la fikir macam-macam, Iday just fikir mungkin lelaki tu PA Namee atau someone from her family.



Tapi bila Iday baca artikel blog Namee hari ni, rupanya ada yang sampai ingat Namee dah cerai. 

Ayoooo, apa korang ni. Hahaha Kesian Namee tak pasal-pasal kena tuduh macam tu.

Yang kelakar, ada yang ingat lelaki tu suami Namee. 

Akhirnya Namee buat satu artikel dan menjelaskan perkara sebenar. 




Lelaki tersebut adalah anak tiri Namee hasil perkahwinan Isham yang terdahulu. Isham jadi duda sebulan sebelum dia kenal Namee. And anak-anak dah besar pon. 



Yang kelakarnya Namee baru bagi taw mak dia tahun ni yang Isham ni duda anak dua. Tapi mak dia dah macam boleh agak. Comel betul Namee ni, 5 tahun kahwin baru berani nak bagi tau. Yang tahu ayah dan adik beradik Namee.

Yelah, Namee kan pernah cerita dekat blog dia, yang hubungan cinta dengan Isham ni kategori cinta tanpa restu keluarga. Hehe Even masa nikah tu pon ayah dia baru tahu umur Isham. Cerita Namee ni boleh buat movie taw. Haha

Tapi tu la, tak salah pon kahwin dengan duda. 

Akhirnya misteri siapa lelaki yang selalu Namee bergambar tu terungkai. Hehehe Seronok Adam dan Noah ada abang-abang besar. Senang boleh tengokkan. Hehe

Kalau korang nak tahu full cerita, boleh la check artikel Namee di link bawah ni :






Nota : Islam memang confirm bukan duda. Ke tak. Nanti nak kena check dulu. Haha Esok (12.9) genap 3 tahun kahwin dengan dia. Haha





Others Post




1 comment:

  1. Ada baca article ni.. Tapi ai ingatkan PA or adik ipar namee..

    ReplyDelete

Follow My Instagram

Blog Archive