Video : Kali Pertama Jumpa David Beckham Depan-Depan


Hi Korang!

Siapa tak kenal David Beckam, wanita-wanita luar yang tak minat bola akan minat David Beckham sebab dia hensem. Biasanya tengok dia dekat laptop, video dari Youtube.


Baru-baru ini, Iday berpeluang untuk tengok David Beckham secara depan-depan. Bukan depan-depan sangat pon sebab dia atas stage. Tapi, still nampak secara live okay. Hehehe



Tapi kenapa rambut dia kelakar? Hahaha

David Beckham sebenarnya datang ke Malaysia kerana menghadiri event besar anjuran AIA iaitu AIA Vitality Witness Festival. Event tersebut adalah tertutup dan Iday bertuah kerana dapat 2 tiket percuma. 


Masa awal-awal masuk, Iday just main or join semua aktiviti dalam dewan tu. Iday datang dalam pukul 3 petang. David Beckham di jangka datang dalam 4-5 petang. 


Ada peminat yang bertuah, yang dapat jumpa, salam or peluk David Beckham. Kalau Iday dapat peluang tu, just senyum tapi bagi Islam salam and peluk. Hahaha 


So, Iday ada la buat video reaksi peminat bila jumpa David Beckham, memang nampak betul excited diorang sampai melompat-lompat. Hehehe


Korang boleh check video bawah :




Iday takde gambar selfie dengan David Beckham sebab jauh sangat. No luck, tapi dah tengok depan-depan tu dah puas hati dah. Hahaha

Okay la, itu je nak story. Haha



Till Then, Bye!








Others Post




1 comment:

Follow My Instagram

Blog Archive