Music Video Dan Lirik Lagu Qiemilio - Haqiem Rusli


Hi Korang!

Siapa peminat Haqiem Rusli? Korang dah dengar ke lagu baru Haqiem Rusli yang khas dicipta untuk peminat Haqiem iaitu Qiemilio. 


Iday bukan la peminat kipas mati Haqiem Rusli tapi Iday akui yang lagi Haqiem sebelum ini seperti Tergantung Sepi memang best. So, Iday just support penyanyi-penyanyi yang ada bakat. Hehehe

Menariknya tentang Haqiem ni, walaupon banyak kali dikecam dan jadi bahan kutukan di social media, tetap sabar dan terus teguh dalam industri seni ni. Ini semua kerana sokongan padu peminat Haqiem sendiri. 

Iday ada share MV Qiemilio dan lirik lagu dibawah :


Musik Video Lagu Qiemilio - Haqiem Rusli




Lirik Lagu Qiemilio - Haqiem Rusli

Never thought that I'd be here 
Cause you're always by my side 
Never thought that I'd be here 

Those we love don't go away
Walk beside me everyday 
Even more than words can say 

Qiemilio 
Thanks for the love
Thanks for the memories

Qiemilio
I promise with all my heart

Qiemilio
Qiemilio

I'm trying to be the best for you
I will
Yeah

Every song that I have made
I just wanna make you smile
I just wanna see you smile 

Qiemilio
Thanks for the love
Thanks for the memories 

Qiemilio
I promise with all my heart 

Qiemilio
Qiemilio

You're the best that i can asked
And there is nothing else for me

Yeah
Yeah

Qiemilio
Qiemilio

I'm trying to be the best for you
I will I will (I will) I will

Rise and fall
Never let you go
High and low yeahh
Together here we go 

All the smiles
I appreciate
All the vibes
That I felt and Held
Standing high with love


Qiemilio
Qiemilio

You're the best that i can asked
And there is nothing else for me

Qiemilio
Qiemilio

I'm trying to be the best for you
I will


-------

Okay tak? Terharu tak peminat Haqiem? Hehe MV lagu ini baru sahaja dimuatnaik di Youtube.  So, peminat Haqiem boleh la tengok video tersebut. Mana tahu boleh trending dan tontonan mencecah 1 juta. Hehe



Tadi dah dengar, ternyanyi sekali pulak especially sebut "Qiemilio" tu. Hahaha

1 comment:

  1. Hօwdy! This bloɡ pоsst couldn't bе written any bettеr!
    Ꮐoing through this post reminds me of my pгevious
    roommate! He always kept talking about this. I most certainly will send this article to him.
    Fairly certain he's ɡoіng t᧐ hɑve a goοd read. Thanks for sharing!

    ReplyDelete