Contest/Peraduan Menarik Untuk Dimenangi Sepanjang Bulan Februari 2019



Salah satu azam untuk tahun 2019 adalah Iday nak cuba join semua contest especially di Instagram. Walaupon belum tentu menang, tak salah mencuba kan? Hehehe

Lagipon, sebelum ni Iday ada join beberapa contest dan hanya suka-suka tetapi berjaya memenangi hadiah best. Antara hadiah yang lumayan adalah dari :

iPhone 6 : Umobile
Air Fryer Phillip : Shopback
Samsung S5 : Nuffnang
RM500 voucher : Lazada Malaysia

Kalau hadiah biasa-biasa macam hamper, voucer, kupon percutian pon Iday ada pernah menang jugak. Sebenarnya seronok bila join contest-contest ni. Lagi seronok kalau dapat menang hadiah best-best haha

So, artikel kali ini Iday nak kongsikan dekat pembaca blog Sayaiday ni senarai-senarai Contest/Peraduan Menarik Untuk Dimenangi Sepanjang Bulan Februari 2019

Kiranya contest yang berlangsung sepanjang bulan Februari atau tamat pada bulan Februari. Iday akan sentiasa update jika ada contest baru atau contest yang tersenarai telah tamat. 

Kalau ada kesempatan, korang boleh join contest-contest ini okay


Senarai Contest/Peraduan Menarik Untuk Dimenangi Sepanjang Bulan Februari 2019


Hadiah : Wang tunai RM888
Tarikh Tamat : 11 Februari 2019
Info lanjut : Instagram @fabercastellm || https://www.instagram.com/p/BtPZ7O4F9wY/




Hadiah : 10 x CNY Joyous Gift Set worth RM388 
Tarikh Tamat : 18 Februari 2019
Info lanjut : Instagram @caring_pharmacy_my || https://www.instagram.com/p/BtPpAbqFUZe/




Hadiah : Huawei Mate 20
Tarikh Tamat : 19 Februari 2019
Info lanjut : Instagram @indulgemalaysiaairports || https://www.instagram.com/p/BtPqSzRFlG6/




Hadiah : Hadiah bernilai lebih RM43000 dari Top Malaysia (33 orang pemenang)
Tarikh Tamat : 28 Februari 2019
Info lanjut : Instagram @topdetergentmy || https://www.instagram.com/p/BtTP8y4lckO/



Hadiah : 1 x Casio G-Shock & Baby-G Couple Watch
Tarikh Tamat : 14 Februari 2019
Info lanjut : Instagram @paradigmmallmy || https://www.instagram.com/p/BtlspchBslg/



Hadiah : Percuma trip untuk 2 orang ke lokasi Misteri
Tarikh Tamat : 24 Februari 2019
Info lanjut : Instagram @fashionvaletcom  || https://www.instagram.com/p/BtnnbAHB45l/



Hadiah : 2 Hebo Water Bottles
Tarikh Tamat : 14 Februari 2019 (11.59pm)
Info lanjut : Instagram @hebo.my  || https://www.instagram.com/p/BtpWedflgB-/




Iday akan update lagi senarai ini jika ada contest-contest terbaru sepanjang bulan Februari 2019. Korang juga boleh follow instagram https://www.instagram.com/contestperaduanmalaysia/ untuk lebih banyak info tentang contest, peraduan atau giveaway pada masa akan datang. Hehe

Selamat mencuba!

Kalau suka artikel ni, jangan lupa share! Bye ❤️!



p/s : Header photo by rawpixel on Unsplash

0 Comments:

Post a Comment