Header Ads

#MYCyberSALE : Jualan Siber terbesar anjuran kerajaan yang pertama di dunia.


Assalamualaikum & Hello!

Berita baik untuk mereka yang suka membeli secara online kerana Perbadanan Pembangunan Multimedia (MDeC) di bawah inisiatif Digital Malaysia akan menganjurkan 1 jualan secara besar-besaran di atas talian menawarkan potongan harga sehingga 90 peratus. 

Jualan siber ini melibatkan 4500 penjual online termasuklah Groupon, Lazada Malaysia, Zalora, Rakuten, Air Asia, MAS dan banyak lagi bermula 29 september sehingga 1 Oktober 2014. 

Lazada Malaysia akan menawarkan potongan harga terbaik serta promosi hebat untuk pelbagai jenis barangan antaranya barangan dapur rumah, barangan hiasan rumah, alatan elektronik, kamera, komputer, telefon bimbit dan tab, jam tangan dan fashion, bag dan travel accessories, barangan sukan dan banyak lagi. Pembeli boleh mula membeli-belah dengan melawati laman web ini apabila promosi jualan bermula .

Laman Web Rasmi #MYCyberSale : www.mycybersale.my
#MYCyberSale di Lazada Malaysia : http://www.lazada.com.my/mycybersale/ 


Ingat! Jangan lepaskan peluang hebat ini! :)

Selamat membeli-belah di #MYCyberSALE pada 29 September sehingga 1 Oktober 2014! :)

Kalau korang nak dapatkan voucher code/discount price masa shopping lazada, korang boleh check website ni. Kat sana, diorang akan update semua voucher code,discount code yang ada di Lazada :

http://iprice.my/coupons/store/lazada-malaysia-voucher-codes/

Kalau berminat untuk baca artikel lain, boleh check "Related Post" atau cari dalam kotak "Search" dibawah ↓↓↓↓


1 comment: