Header Ads

Blogger Kuat Berangan


Hi & Assalamualaikum,

Siapa blogger yang kuat berangan tu? Berangan pasal apa? Kenapa berangan? Berangan yang macam mana? Perlu ke berangan? 

Sebenarnya yang kuat berangan tu aku, & aku tak sure sama ada aku sorang je yang macam ni orang lain pon serupa macam aku. 

Dulu aku programmer, aku hadap coding, hadap segala jenis syntax sampai time mandi, makan, nak tido pon boleh bayangkan syntax2 semua tu. 

Sama macam bila aku blogging ni, kadang-kadang aku berangan ayat2 yang akan aku taip dalam blogpost, or aku berangan tiap baris ayat. siap-siap karang2 cantik2 dalam minda aku ni. Tapi tak semua berjaya tertaip or jadi blog post. tu semua hanya tinggal angan-angan sebab nanti dah depan laptop, aku lupa. Hahahaha

So, semalam samalar, atas motor otw balik rumah pon aku berangan buat blogpost. Sampai la rumah & aku lupa. Hahaha. 

Kalau minda aku ni macam platform blogspot ni, rasanya penuh dengan draft, sebab tak pernah terpublish. Hahaha

 ni bukan berangan, ni poyo. Hahaha :p





Kalau berminat untuk baca artikel lain, boleh check "Related Post" atau cari dalam kotak "Search" dibawah ↓↓↓↓


6 comments

M.R Danial said...

Hahaha. Kalau aku berangan terus cepat2 tulis dalam Note 3 (boleh ek bagi statement poyo mcm ni)

ctfand said...

singgah sini..

kita usahakan angan-angan agar jadi kenyataan.. ;)

Wanie Samani said...

saya pun mmg sejenis yang suka berangan sambil feeling mcm tgh menaip gak hahaha

Mek Onie said...

berangan untuk memperoleh sesuatu memang tak salah..

mood on : berangan nak jadi engineering T_T

Ayue Idris said...

idaaa...same lar!! driving kemain lagi mcm2 nk tulis...blk pnat..kelaut je sume..huhu

Rosmiza Ali said...

La, programmer rupanya.. Skrg pun still keje as programmer lagi ke?
Rosmiza Ali Official Blog™