Header Ads

Dashing dan Manchester City Football Club Lancarkan Dashing MCFC Limited Edition


Baru-baru ini, Iday dan Islam telah menghadiri pelancarang rangkaian produk terbaru dari Dashing bersama pihak Manchester City Football Club iaitu Dashing MCFC Limited Edition. 

Sebenarnya Iday baru tahu yang Dashing sudah 25 tahun. Memang bukan satu tempoh yang lama dan masih menjadi pilihan ramai lelaki. Even perempuan pon suka, kalau lelaki berbau wangi especially bila guna wangian Dashing. Bau macho? Hahaha


Dashing dan Manchester City Football Club sudah menjadi partner almost setahun dan teruja dengan pelbagai jenis produk baru iaitu EDTs, Deodorant and Rolls On sesuai untuk mereka yang aktif dan gemarkan aktiviti sukan. Produk limited Edition ini sebenarnya diinspirasikan oleh MCFC sendiri. Dashing MCFC Limited Edition in dihasilkan dengan wangian lebih tahan lama dan memberi kesegaran yang berpanjangan walaupon kepada mereka yang sangat aktif. Terdapat 2 jenis variants iaitu "Ultimate Kick" dan "Hattrick".

1. Ultimate Kick 
+ A scent made for champion, bringing out the suave side in every facade of modern man's daily life. The Ultimate Kick membawa wangian lemon, enhanced with the freshness of cardamom, supported by vanilla dan musky base.

2. Hattrick
+ A winning strike for every Dashing Man. Hattrick's enigmatic fragrance ignites one's drive to win. Hattrick exclude the unique combination with the freshness of apple citrusy infused with a combination of floral notes and a hint of amber


Islam suka wangian Ultimate Kick sebab dia kat ada bau lemon. Iday pon suka, tu yang asyik nak berkepit je, Haha Tapi serius, tips nak pikat wanita kena pandai jaga bau badan. Pilih wangian yang betul, apa kata cuba wangian Dashing MCFC Limited Addition. Hehehe
Dashing faham tentang keperluan lelaki untuk sentiasa kekal segar dan fokus dalam menjalani aktiviti harian mereka, oleh itu memperkenalkan new Dashing MCFC Deodorant Spray dan Roll On. 


Apa yang best, bukan sahaja kesegaran bau yang tahan lama tetapi juga tidak meninggalkan kesan pada baju. Iday pon tak risau kalau nak bagi Islam pakai baju warna gelap atau putih. Hehehe :)

Dashing MCFC boleh dibeli di mana kedai dan pasaraya terpilih, Untuk wangian Dashing MCFC , harga retail adalah RM20.90 with 6% GST, MCFC Deodorant spray  ialah RM11.45 with 6% GST dan Dashing MCFC Roll-On Deodorant dengan harga RM5.90 with 6% GST. 

Harga memang sangat berbaloi dan murah, lagi-lagi dengan kualiti Dashing MCFC Limited Edition yang tahan lama. 

Untuk maklumat lanjut, korang boleh chech Facebook Page Dashing, nanti bolehlah check contest simple uang dianjurkan oleh Dashing dengan memberi peluang kepada 11 lucky winner untuk trip 6 hari 5 malam fully paid trip ke Manchester termasuklah berpeluang melihat perlawanan LIVE antara Manchester  City FC dan Manchester United. 

Check link ini untuk maklumat lanjut tentang contest : Dashing & Manchester City Football Club Contest

Check link dibawah untuk tahu lebih lanjut tentang produk Dashing MCFC Limited Edition
Kalau berminat untuk baca artikel lain, boleh check "Related Post" atau cari dalam kotak "Search" dibawah ↓↓↓↓


2 comments: