Header Ads

Blogger Contest 1212 - Hadiah 30 Ribu AirAsia Big Points and RM 600 Cash


Hi ❤

Jom join Blogger Contest 1212! Contest bermula pada hari ini 7 Disember hingga 12 Disember 2015 (3 pm) . Syarat-syarat penyertaan sangat mudah okay! 

I wrote the TAC for this contest in two version, Malay and English. :)





Macam mana nak join? Check syarat-syarat penyertaan di bawah :

Bahasa Melayu 

Syarat-syarat penyertaan : 

  1. Upload gambar Banner Contest diatas dan link contest ini.
  2. Tajuk entry bergantung kepada peserta. Tajuk menarik mungkin menjadi markah tambahan untuk contest ini.
  3. Pilih salah satu pilihan artikel di bawah untuk di post dalam entry. Hanya satu artikel dari pilihan di bawah :

    Artikel A :  Pilih hanya satu Infographic dalam link dibawah dah upload dalam entry. 


    Tulis sedikit penerangan ringkas tentang infographic tersebut.
    Article B : Senaraikan dua atau lebih product dalam Lazada yang korang rasa korang nak beli. Sila screenshot product dan letakkan link.
  4. Tulis satu ayat kreatif untuk nyatakan Online Revolution Sale yang akan diadakan di Lazada dari 10 - 12 Disember berserta link ini : http://www.lazada.com.my/online-revolution/

    Contoh:
    Don’t forget to visit Lazada Malaysia from 10 to 12 December to find what you had always wanted for exclusive deals and offers! Learn more about the sales here: http://www.lazada.com.my/online-revolution/ !
  5. Jangan lupa letakkan url blog/entry di ruangan komen di artikel ini.
-----------------------------------------------------------------

English : Khas untuk blogger yang menulis dalam English

Terms and Conditions : 
  1. Upload Contest's Banner in your blog post.

  2. Article’s title of your OWN CHOICE. An INTERESTING title is also one of the criteria that will be judged upon too.

  3. Choose one of the option below and post in the article. Only one! :) : 

    Article A : Share one of the given infographics in the article. Check the list of the infographic in below. Write short description about the Inforgraphic. Since the infograghic is too long, can they be segmented and uploaded separately.


    Article B : List A MINIMUM OF TWO PRODUCTS (including screenshots and links to the said products) that are listed on Lazada Malaysia that you may find to be interesting. 

  4. Create an interesting shout out about the Online Revolution Sale that will take place from 10/12 to 12/12. Don’t forget to include this link :


    For example:


    Don’t forget to visit Lazada Malaysia from 10 to 12 December to find what you had always wanted for exclusive deals and offers! Learn more about the sales here: http://www.lazada.com.my/online-revolution/ !


  5. Submit the link for your entry post in this comment box.


Pemilihan pemenang :

Hadiah tempat pertama, kedua dan ketiga :

+ Tajuk artikel paling menarik.
+ Shout out paling best.
+ Menepati semua syarat-syarat.


Pemenang untuk hadiah saguhati akan dipilih secara random melalui random.org



Hadiah-hadiah untuk dimenangi : 



Hadiah tempat pertama : 20 Ribu AirAsia Big Points
Hadiah tempat Kedua : 10 Ribu AirAsia Big Points
Hadiah tempat Ketiga : RM150
Saguhati : 9 x RM50


12 orang yang bertuah akan dipilih sebagai pemenang!!! Jom ramai-ramai join contest :) 


All the best! Kalau ada masalah, boleh email di sayaiday@gmail.com :)



Hadiah Air Asia Big Point tu boleh digunakan untuk redeem free flight tiket taw! Boleh pergi Busan, Phuket, Medan, Bali, Singapore, Melbourne, Pert and macam-macam lagi. 

Boleh check sini : http://www.airasiabig.com/my/en/?page=redeem

Blogger Contest ini diadakan sempena Online Revolution Sale Lazada Malaysia yang akan bermula pada 10 Disember hingga 12 Disember 2015. Sale kemuncak adalah pada 12 Disember 2015!
 Diskaun Sale sehingga 95%!  




Sempena sale 12/12 ni, korang boleh follow instagram Lazada Malaysia sebab diorang akan anjurkan pelbagai contest. Sekarang tengah live giveaway Nexus 6P. Senang-senang je dapat smartphone. Boleh check contest dekat sini : https://www.instagram.com/p/_A5158QA0Z/






p/s : Main organiser for this contest is Lazada Malaysia, you can check my previous contest by Lazada Malaysia here : http://www.sayaiday.com/search?q=Lazada+Contest



Kalau berminat untuk baca artikel lain, boleh check "Related Post" atau cari dalam kotak "Search" dibawah ↓↓↓↓


56 ulasan

Happy walker berkata...

sounds great~

Siti Yang Menaip berkata...

banyak tuuuuuuu Big Points dia nak kasi.. adeh..

Suria Amanda berkata...

wow..lumayan....

Shad berkata...

waaaa, banyaknye big points dia nak bagi... kena join ni.. hehe.. :D

Azwar Syuhada berkata...

bookmark dulu. Insyallah Azwar join!

Ibu Ainul,Alif,Aisy & Afiq berkata...

try test tgk
http://adna2029.blogspot.my/2015/12/jualan-hebat-dari-lazadacommy-bermula.html

Liyana Anuar berkata...

Saya join ye. Harap-harap adalah rezeki..:)

http://thesecretsofleonerz.blogspot.my/2015/12/online-shopping-memang-terbaik.html

sayaidaydotcom berkata...

Hehehe come join this contest! :)

sayaidaydotcom berkata...

Hehehehe banyak tempat boleh travel tu :)

Kalps berkata...

http://destroying-soul.blogspot.my/2015/12/beat-traffic-shop-online.html

woot woot! :D

Nurul liyana syafiqah berkata...

Assalamualaikum.. saya join!

http://beautifulofiman.blogspot.my/2015/12/terbang-dengan-air-asia-contest-by.html

messarah berkata...

http://messarah.blogspot.my/2015/12/jom-shopping-online-dengan-lazadamy.html

salam kak iday, sarah dah join. ermm tapi kita takde kad big points, belum cukup umur, heheh. boleh join jugak kan?

confdeb berkata...

masyukkk..:)

nak join a...

khai artzfar berkata...

Dah join! harap ada rezeki untuk shopping dan menang ! ahahahaa

http://www.budakpacak.com/2015/12/jualan-gila-gila-lazada.html

PeRdU cINta berkata...

Menarik ni....

Azwar Syuhada berkata...

Azwar join. Hope kali ini ada tuah!

http://miss-azwarsyuhada.blogspot.my/2015/12/harga-runtuh-di-lazada-dan-berpeluang.html

Shad berkata...

Shad join, semoga ada rezeki.. :D
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2015/12/shopping-online-di-lazada-memang.html

Rohani Hashim berkata...

Akak mencuba jugak iday, and hai iday...

http://www.mzhany.com/2015/12/apa-yang-ada-di-lazada-jadi-perbualan.html?m=0

Raihanah Ahmad berkata...

wah nak join nak join!

arzmoha berkata...

semoga berjaya sayaiday

arzmoha berkata...

"join this site" macam tak keluar...tak pasti dah follow ka tak..

Emi berkata...

Nah edayyy, emi pun nak cuba nasib jugak. Harap nasib menyebelahi diri :)

http://rosniemilindamatyamin.blogspot.my/2015/12/harga-terlajak-murah-di-lazada-online.html

Rawlins GLAM berkata...

Maka dengan ini saya juga ingin mencuba nasib. Bismillah.

http://www.byrawlins.com/2015/12/30000-is-waiting-for-you.html

AyuArjuna BiGoshh berkata...

join yup..

http://ayuarjuna.blogspot.my/2015/12/3-item-di-lazada-yang-menjadi-buruan.html


tq :p

budakbandunglaici berkata...

BBL nak support jugak

http://budakbandunglaici.blogspot.my/2015/12/anda-semua-di-jemput.html

Yanieyusuf.com berkata...

Yeahh Yanie dah join..

http://www.yanieyusuf.com/2015/12/nak-menang-30-ribu-airasia-big-points.html

Raihanah Ahmad berkata...

saya dah join, moga ada rezeki. http://vitamin-cerdik.com/2015/12/harga-terjun-tiruk-lazada-dan-menangi-30-ribu-point-airasia.html/

Awanama berkata...

join jugak.. harap ada rezeki
http://anabiha.blogspot.my/2015/12/redeem-free-flight-tiket-dengan-join.html

Unknown berkata...

Saya join ye versi Bahasa Melayu ;-)

http://rianalittlecuties.blogspot.my/2015/12/siapa-nak-30000-air-asia-big-point-dan.html

Harap penyertaan saya diterima...ameen

Nurin Irsalina berkata...

join jugak ya :) tq
http://salinasafea.blogspot.my/2015/12/nak-wang-tunai-sebanyak-rm600-dan.html

amirnawawi berkata...

Dah Iday, aku dh join kali ke empat belas..hahaha

Aku nak menang cash money tu jer :P

http://amirnawawi.com/hari-hari-ke-web-lazada-ada-penunggu-ke-ape/

Azlina berkata...

JOIN JUGAK...

http://www.linazlina.com/2015/12/sale-giler2-dari-lazada.html

Qiya Saad berkata...

Da join...

http://qiyasaad.blogspot.my/2015/12/blogger-contest-1212-hadiah-30-ribu-air.html?m=1

Aida the Pinky berkata...

Assalamualaikum,
iday
aida dah join
http://aidathepinky.blogspot.my/2015/12/1012-1212-revolusi-lazada-dan-menang.html
kbai.

SITI SORFIENA SYASHA berkata...

saya join

http://mykawaaiiionlinediary.blogspot.my/2015/12/last-chance-to-enjoy-biggest-sale-of.html

Syakir Salleh berkata...

Yeayyy Idayy!

Saya join!!!

http://www.lakiterok.com/2015/12/fenomena-1212-semua-wajib-tahu.html

Bukhari Malek berkata...

done: 3 Barang Traveler Jangan Terlepas Beli Di Jualan Gila Lazada! | bukharimalek.com

Mawardi yunus berkata...

Salam Iday, dah join nie hehe http://www.mawardiyunus.com/2015/12/lazada-buat-hal-lagi-dengan-online.html

Emas Putih berkata...

tapi salah link. ni link betul.


http://www.kisahemasputih.com/2015/12/lazada-year-end-sales-sehingga-98.html

Mek Zumbie berkata...

Woow...Dah ramai yang join hehehe Kite pun tak nak ketinggalan

http://mekzumbie.blogspot.my/2015/12/lazada-tipu-penjual-bagi-pembeli-harga.html

ienaeliena berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
ienaeliena berkata...

iena join :)

http://www.ienaeliena.com/2015/12/jualan-diskaun-terbesar-akhir-tahun.html?m=0

Azhafizah MN berkata...

Joined :)

http://www.azhafizah.com/2015/12/jangan-kata-lazada-tak-bagi-tahu.html

Unknown berkata...

Wishing everyone happy online shopping on Lazada

http://lertraveldiary.com/contest/smart-saver-lazada-12-dec.html#sthash.5xMe9TF5.CfHjFG8s.dpbs

PinKy MoMMa berkata...

Salam Ida,

Kak diya join and support juga ;)

http://www.pinkymomma.com/2015/12/lazada-online-revolution-esok-last-day.html

All the best semua!

::EIDA:: berkata...

Huwaaa terlepass!!! Leh submit lagi x hehehe

Norfa Nil berkata...

Saya join! hehehe..
best best.

Hard Disk 1TB Harga RM179 je? Flash Sales Lazada Tinggal 1 Hari Lagi!

nona sani berkata...

saya nak gakkk, mana tahu ade rezekii, kan !

http://nonasani.blogspot.my/2015/12/rugi-tak-grab-30-000-free-free-jer.html

Asha Lya berkata...

Lya join http://blogashalya.blogspot.my/2015/12/kemuncak-lazada-1212-jangan-lepaskan.html

Ayue Idris berkata...

ida, dah join!

http://www.ayueidris.com/2015/12/bergetar-tulang-jari-tengok-lazada.html

amennn :p

aswaleyla berkata...

lela join kak http://www.aswaleyla.com/2015/12/jangan-lepaskan-peluang-dalam-masa-13.html. bismillahirrahmanirrahim.... fuh fuh.

::EIDA:: berkata...

Yeayy join! hihihi..

http://www.idabaharum.com/2015/12/lazada-bagi-diskaun-meletop-sehingga-95.html

Sally Samsaiman berkata...

http://www.sallysamsaiman.com/2015/12/gila-gila-shopping-dengan-lazada.html

Unknown berkata...

http://missnasarudin.blogspot.my/2015/12/jom-sertai-blogger-contest-1212-dan.html

Nurin Irsalina berkata...

harap2 dapat lah hadiah bigpoint airasia tu :) sgt perlukannya utk belajar. huhu.

amirnawawi berkata...

Bila result nak keluar ni iday? hahah