Header Ads

Teaser : Lazada Malaysia Contest Datang Lagi!


Hi 



Yeay, berita baik untuk mereka yang suka join contest sebab Lazada Malaysia Contest di blog Iday datang lagi! :) Contest ini dijalankan sempena Jualan Hebat Lazada pada 12 Disember 2015! Kiranya kemuncak sale tahun ini lah. Hehehe

Sebelum kita mula dengan contest best ni, jom kita throwback hadiah yang pernah iday bagi dari contest Lazada Malaysia Contest sebelum ni :)

Pemenang Hadiah Cash & Shopping Voucher

Cash RM150 :
+ http://nanakimie.blogspot.my (Contest 1212/2014)
+ http://mizztina.blogspot.com  (Super Raya Contest)

Cash RM100 : 
+ http://unrealsouls.blogspot.my/ (Contest 1212/2014)
+ http://www.ayueidris.com/ (Super Raya Contest)

Cash RM50   : 
+ http://budakbandunglaici.blogspot.my/  (Contest 1212/2014)
+ http://www.ceritashark.com/  (Super Raya Contest)
+ http://www.jiarizaira.com (Super Raya Contest)
+ http://hanyadihatiku.blogspot.my/ (Super Raya Contest)

Shopping Voucher RM 50
+ http://blogashalya.blogspot.my/  (Contest 1212/2014)
+ http://nad-lifeisfun.blogspot.my/  (Contest 1212/2014)

Pemenang Barangan Lazada

Gopro 4 :  http://qileh.blogspot.my/

Cornel Multi Cookerhttp://blognisalpunya.blogspot.my/

Trio Pressure Cookerhttp://www.bloggerlelaki.com/

Elba Stand Mixer http://ana-mizu.blogspot.my/

Salav Garment Steamerhttp://mamadarwiish.blogspot.my/

Dessini Double Sided Panhttp://merlynhasshim.blogspot.my/


Banyak kannnnn! Hehehehehe Tu yang iday tak sabar nak start Lazada Malaysia Contest lagi, sebab tak sabar nak bagi korang hadiah. Hehehe Kali ni ada 12 pemenang yang akan menang hadiah Air Asia Big Points and Cash. 

Sekarang iday nak share, apa tiket flight yang boleh korang redeem kalau menang Air Asia Big Points  berjumlah 10,000 ribu points




Wahhh, dapat pergi Phuket okay. Mahu tak seronokkkkkk kalau menang Air Asia Big Points tu. Okay macam mana kalau korang menang  lebih 20,000  Air Asia Big points?




Dapat pergi Busan, Sydney, Melbourne. Wahhhh. Ataupon 30000 points boleh guna untuk pergi mana-mana tempat terdekat. Pergi 2 3 tempat sekali baru best kan. Hehehe

So, hadiah kali ni memang menarik okay! Kalau tak menang hadiah-hadiah utama ni, jangan risau, korang berpeluang untuk menang hadiah cash sehingga RM600. Seronoknyaa!

Sementara tu boleh check website Lazada untuk shopping!! Hehehe : www.lazada.com.my

Korang berminat tak join contest ni? Hehehe Yay or Nay?



Kalau berminat untuk baca artikel lain, boleh check "Related Post" atau cari dalam kotak "Search" dibawah ↓↓↓↓


12 comments

amirnawawi said...

Tak nak! Aku tak pernah menang pun...hahahahaha

Siti Rohaida Yusof said...

wow..bestnya

sayaiday mohd nor said...

Hahahaha Alaaaa amir, join meh, mana tahu menang *kenyit mata Hahaha

sayaiday mohd nor said...

Jemput join ye nanti :)

Eintan Nurfuzie said...

yay!

Huzniey Saad said...

macam best!

Mek Onie said...

kakakakkakaakaka...jujur betul komen si amir tu,haha

budakbandunglaici said...

yay! nak join!

Marziah Zakaria said...

yay!!

Mawardi Yunus said...

ok dh terbeli powerbank

suhaila Johar said...

Nak..nak..mga ada rezeki kali ni.

Sani said...

Boleh cuba tu..Tapi tak tahulah sempat atau tak.