Tahniah! Shopping Di Lazada Dan Berjaya Menang KeretaTahniah kepada pemenang! Memang bertuah badan dapat kereta Perodua Axia bernilai RM35 000 dan siap lengkap dengan JBL Car Audio Speaker. Dahla cara nak join contest ini sangat simple iaitu shopping barangan JBL di Lazada dari 19 May hingga 3 Julai 2017. 

Jujur Iday cakap, Iday pon tak perasan contest ni. Mungkin masa contest ini berlangsung, Iday tak aware dengan post dari Facebook Lazada. 

Kalau korang nak join contest diorang, jangan lupa untuk Like/Follow Facebook Lazada. Mungkin akan datang, korang akan menang hadiah dari Lazada. Hehe

Berbalik tentang cerita Contest JBL ni. Memang simple syarat-syarat yang dikenakan iaitu :Pemilihan pemenang pula dipilih secara random dah LIVE ditayangkan. So, baru la nampak adil kan.

Korang boleh tengok video pengumuman pemenang dibawah :


sumber asal : https://www.facebook.com/LazadaMalaysia/videos/1556451694422677/Tahniah kepada Hafiz kerana berjaya membawa pulang Perodua Axia bersama JBL Car Speaker! Bukan senang nak menang kereta ye. Memang betul-betul bertuah tuan badan. Jeles kejap. Hahaha

Yang Benar,
Tukang mampu tumpang gembira jeHahaha, main-main je. Tahniah sekali lagi!Others Post
4 comments:

Blog Archive