New Video On Youtube.com/Sayaiday

Jus Endon : Jamu Untuk Kesihatan Wanita (Review)


Hi Korang!

Iday dah lama tak buat review produk dalam blog Iday ni. Sejak ada masalah jerawat yang teruk hari tu, memang berjaga-jaga dalam memilih produk. Hehe


So, Iday nak share dengan korang, satu produk kesihatan wanita yang Iday tengah guna sekarang. Memang elok sangat lagi-lagi untuk wanita yang nak masuk 30 series ni. Then produk ni memang ada kebaikan yang Iday perlukan.




(Serius betul muka bila baca info tentang Jus Endon ni. Gambar candid by Islam (suami) hehehe)

Produk yang Iday maksudkan tu adalah Jus Endon. Iday guna produk ni sebab Iday ada masalah senggugut yang teruk. 



Leceh sebab sampai menggangu kerja seharian. Kadang-kadang sampai 2-3 hari baring.

Dah buat medical checkup, memang takde masalah. So, kena jaga makan, minum and makan supplement. 




Mak-mak selalu suggest makan jamu. Tapi tak pandai la nak cari yang sesuai. Nasib baik ada yang suggest Jus Endon ni. 



Jus Endon ni mengandungi campuran kurma, madu dan herba semulajadi. 





Iday pon memang dah amalkan Jus Endon ni hampir sebulan, memang sedap. Ada rasa manis-manis buah. Hehehe

Antara kebaikan dan kelebihan minum Jus Endon adalah :





✔ Awet muda

✔ Menaikkan seri muka
✔ Memberi tenaga dalaman
✔ Memantapkan vagina wanita
✔ Mengurangkan senggugut
✔ Mengurangkan keputihan
✔ Menegangkan payudara
✔ Memperbetulkan kitaran haid
✔ Meningkatkan imunisasi badan
✔ Menstabilkan hormon
✔ Menghilangkan bau badan



Memang banyak kelebihan minum Jus Endon ni, memang Iday perlukan sangat-sangat sekarang. Bila dah ada suami, kena la pandai jaga badan. 

Iday ada jugak check testimoni produk Jus Endon ni. Rata-rata memang berpuas hati la dengan produk ni.




Cara pengambilan yang disyorkan adalah 2 kali sehari iaitu pagi dan malam. Kalau Iday nak stay up buat kerja malam, memang wajib minum 1 sudu. Terus bertenaga nak buat kerja. Tapi kalau nak tidur awal, memang Iday skip. Hehehe

So, Iday memang perasan yang badan Iday lebih bertenaga. Nak buat kerja semua pon takde mengeluh dekat suami sebab sakit-sakit badan. Sakit senggugut pon tak seteruk dulu yang sampai tak boleh bangun. Sekarang dah boleh masak and buat kerja, takdelah melekat dekat atas katil tu. 



(sekarang muka dah tinggal parut jerawat hehehe)

Setakat ni memang puas hati dengan produk Jus Endon ni dan memang rekomen dekat sesiapa yang ada masalah wanita.


Yang ada masalah keputihan pon boleh cuba minum Jus Endon ni. Kawan Iday yang ada masalah keputihan teruk pon ada share dekat Iday yang produk banyak bantu dia. 




Kalau berminat nak beli atau nak tahu lebih info tentang produk ni, boleh check maklumat di bawah :


Harga : RM60 (Semenanjung Malaysia, RM70 (Sabah Sarawak)


Instagram : Ceklawa HQ

Facebook : Cassia Leaf Sdn Bhd
Order : wasap.my/60194921807/pmjusendon
Tel : +60194921807 (SHA) / +601136376095 (TIRA)





---------------------
Kalau berminat untuk baca artikel lain, boleh check "Related Post" atau cari dalam kotak "Search" dibawah ↓↓↓↓↓↓
---------------------

8 comments:

  1. Mai dri indonesia ka.. . Ada buah delima. . Bagus ni. .Khasiat dia pon bagus

    ReplyDelete
  2. baik untuk senggugut. bolehlah cadangkan untuk sorang kawan ni.

    ReplyDelete
  3. Pahit tak rasanya, tahan berapa lama jus ni. Pagi je ke minum

    ReplyDelete
  4. Buah delima memang elok kan kalau untuk kesihatan wanita ni.. Untut masalah keputihan pun mmg elok amal

    ReplyDelete
  5. Mcm menarik je jamu ni
    Lm jugsk x mkn jamu..sllu mtk kt cleaner indon ni..la ni dia dh resign..bolehlah try jami ni bg msntap sikit bodyku hihi

    ReplyDelete
  6. Memang bgus ambil jamu ni..tapi ni namanya jus erk..hehee..rasa mesti sedap kan sebab ada madu kuram semua tu

    ReplyDelete
  7. Bagus jus ni. Boleh try jugaklah sebab nak awet muda dan jaga dalaman.kecantikan dalaman pun kena jaga jugak

    ReplyDelete
  8. I chinese i pun minum jamu, kalau rajin minum memang baik untuk kesihatan esp wanita.

    ReplyDelete