Lirik Lagu Kelentang Kelentong - Hael Husaini | Akhirnya Hael Husaini telah keluarkan lagu single terbaru iaitu Kelentang Kelentong di Youtube Rocketfuel Network. 

Lagu tu memang 'fun', lirik pun simple dan memang akan auto nak menari menyanyi sekali je bila dengar. 

 Lirik Lagu Kelentang Kelentong - Hael Husaini

Siang malam tidur aku tak lena
Makin lama makin rindu padanya
Oh rindu rindu manja

Boleh jumpa buat apa nak tunda
Tunda tunda bila masa nak jumpa
Oh rindu rindu gila

Isnin selasa rabu khamis jumaat sabtu ahad

Ayuh sayang kita bersua
ayuh kita kelentang kelenting kelentang kelentong
ala lali lale
Ayuh sayang kita bersua
ayuh kita kelentang kelenting kelentang kelentong
ala lali lale

Bukan mahu ganggu engkau bekerja
Tapi teringin juga kau merasa
Oh rindu rindu gila
Kata tak mahu tapi hatiku mahu
Kau patut tahu apa yang aku mahu
Dekat sama kamu

Isnin selasa rabu khamis jumaat sabtu ahad

Ayuh sayang kita bersua
ayuh kita kelentang kelenting kelentang kelentong
ala lali lale
Ayuh sayang kita bersua
ayuh kita kelentang kelenting kelentang kelentong
ala lali lale

punya lama kita berpisah kan dah boleh Bersua

Ayuh sayang kita bersua
ayuh kita kelentang kelenting kelentang kelentong
ala lali lale
Ayuh sayang kita bersua
ayuh kita kelentang kelenting kelentang kelentong
ala lali lale

Hael Husaini - Kelentang Kelentong [Official Music Video]


Video klip pun comel je kan. Best tak lagu Hael dan Ezra yang baru ni? Apa komen korang?