Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

CONFIRM | Lee Min Ho and Miss A Suzy are in a relationship!

Saat aku tulis artikel ni,

aku kecewa. 


Hahahahaha, sebab aku taknak Lee Min Ho bercinta dengan sesama artis, nak dia bercinta dengan orang yang kita tak kenal. Gituuuu kau nak atur hubungan cinta orang. Hahahaha



Iday kenal suzy dari movie yang nyanyi-nyanyi tu, Dream High. Nasib baik iday suka dia dalam drama tu. Seronok la tu dapat boyfriend kacak digilai ramai. Hahaha

Macam mana boleh tahu hubungan diorang?




Sebenarnya diorang kantoi sama-sama dekat London, and bila semua orang kecoh, dua2 agensi yang sendiri confirmkan diorang bercinta. Lepas ni takde perasaan dah tengok lakonan Lee Min Ho, rasa macam tengok Aaron Aziz je. Yelahh, dah ada girlfren, hati tu dah ada yang punya. Hahaha

Lee Min Ho sanggup datang jauh2 sebab nak teman girlfriend dia yang kebetulan ada photoshoot dekat situ. Hehehehe so sweeeet. Hahaha

Ni ayat dari agensi masing2:

Lee Min Ho's label Star House Entertainment said, "The two of them started dating about a month ago, and they're currently careful about their relationship. We hope everyone watches them with warmth."

JYP Entertainment also said, "Suzy and Lee Min Ho have been dating for about a month. They're just carefully starting, so we would be grateful if people look on them warmly".

Baru sebulan bercinta dah kantoi :p


Ada yang kecewa ke? Kim Woo Bin ada, dia lagi comel. Hehehehe


Yang ni pon comel jugak. Hahahaha :p






1 comment:

  1. Huwaaaaa. Daku turut kecewa. Tapi mujur dapat awek cantik , taklah ralat sangat. Eh ? Hahahaha.

    ReplyDelete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List