Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

"Box Of Joy" From Lazada Malaysia - Logitech Bluetooth Mobile Wireless Speaker Giveaway


Korang tahu tak Lazada Malaysia ada buat sale bermula 11 November hingga 14 December 2016? Kalau buat mereka yang terlepas Mega Sales pada 11 November, jangan risau sebab Mega Sales akan berlaku lagi buat kali kedua pada 12 December hingga 14 December ini. 

> CHECK GIVEAWAY DI BAWAH <



Sementara tu, korang boleh la check page Online Revolution Lazada ni sebab sekarang pon diorang ada buat sale mingguan.



Sempena Online Revolution Sale, Lazada Malaysia ada hadiahkan "Box of Joy" kepada semua blogger. Yang iday dapat ni dari team Affiliate Lazada. Thanks korang! Terkejut bila dapat hadiah best macam ni diorang. 

Sebenarnya banyak benefit bila korang join Affiliate sebab diorang suka bagi hadiah and banyak produk untuk di review. Then kalau kita promote, setiap pembelian ada komisyen. Kan seronok tu. Hehehe Kalau berminat boleh check link bawah ni.



Okay la, iday nak share sikit apa yang iday dapat bersama-sama "Box Of Lazada". Memang banyak barang. Semua ni memang available dijual di Lazada. Rupa-rupanya banyak item yang dijual di Lazada. Macam-macam brand. 

Sesuai la dengan tema Lazada tahun ni, Brands For All :)



Antara barang-barang yang iday dapat adalah :

Mamy Poko Wipes : http://www.lazada.com.my/mamy-poko/
Maggi Royale White Tom Yam : http://www.lazada.com.my/maggi/
Loreal Hair Treatment : http://www.lazada.com.my/l-oreal-paris/
Nestle Milk : http://www.lazada.com.my/nestle/
Nescafee White Coffee Pandan : http://www.lazada.com.my/nescafe/
Sandisk Dual Drive : http://www.lazada.com.my/sandisk/
Lactokid : http://www.lazada.com.my/lactokid/
Tefal Manual Chopper : http://www.lazada.com.my/tefal-official-store/
Ola Bola Bag Milo : http://www.lazada.com.my/milo/
Voucher Shopping Lazada : http://www.lazada.com.my/online-revolution-vouchers/


Iday suka sangat dengan Logitech Speaker tu, serius memang best. Iday kan selalu tengok movie guna tab iday, tengok iflix or tengok drama online. Then, bila guna speaker tu dah macam tengok movie dekat wayang. Hahaha



Dual Drive 3.0 tu pon memang best. Kadang-kadang malas nak simpan movie dalam tab, so simpan dalam pendrive ni. Nak tengok movie, cucuk je dekat tab. Hehe



Iday sekarang kan dah start minum susu sejak guna Nescafe Gold Barista so, 1 kotak ni iday boleh buat 2 cawan Cappucino hari tu. Hehe Korang boleh baca review iday tentang Nescafe Gold Barista dekat sini : https://goo.gl/TzWavH



Siapa yang tak suka baby wipes? Hahaha Iday ada kawan yang suka sangat dengan baby wipes, hari ni jumpa dia so nak bagi hadiah dekat dia. Haha



Iday suka sangat dengan Maggi White Tom Yam ni. Serius sedap. Iday dah try masak and letak udang. Iday suka rasa Maggi White Tom Yam ni sebab masam-masam. 




Thanks Lazada sebab bagi hadiah best ni! Hehehe

So, korang jangan lupa shopping dekat Lazada Malaysia bermula 11 November hingga 14 December ini, banyak diskaun best and voucher best :)






Logitech Speaker Giveaway 
------------------------
1. Klik link ini : https://goo.gl/sO3jMY 
2. Jawab soalan dibawah, korang boleh rujuk jawapan pada link di atas
3. Submit Jawapan! 

Senang kan, Giveaway ini tamat pada 14 December. Iday akan pilih pemenang secara random and umumkan pada 15 December 2016.

Hadiah :
1 x Logitech Bluetooth Mobile Wireless Speaker (https://goo.gl/sO3jMY )
1 x Manual Chopper (https://goo.gl/00UZt5)






 All the best korang!


1 comment:

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List