Again! I won the tickets. Hehe, suka sangat sebab dapat ticket FREE then movie yang memang nak tengok sangat sebab dua-dua berlakon best n lawak nak mati. Hehe. 



Macam biasa la, Nuffnang ni selalu dapat beberapa pair ticket then diorang buat contest. So, iday join la contest tu, and jadi orang pertama join contest tu. Hahaha. Gigih sangat.  Best taw Nuffnang ni. Macam2 hadiah dah dapat dari diorang *kenyit mata sikit

So, kenapa iday nak tengok sangat movie ni? 

1. Pelakon dia kot. obvious la kan, diorang ni kalau digadingkan memang lawak. Ingat tak movie 50 First Date. Iday still simpan movie tu and juta kali repeat movie tu. Haha. Adam Sandler and Drew Barrymore



2. Sebab diorang berlakon kat Africa. Haha. motif sangat. 

Senang cerita, korang tengok je trailer movie ni, and baru korang faham kenapa aku nak tengok movie ni. Hehe. 
   

p/s: Sape lagi dapat? hehe :)