[Thai Movie] Crazy Little Thing Called Love



Antara banyak-banyak movie Thailand, "Crazy Little Thing Called Love" paling Iday suka and still tengok banyak kali sehingga sekarang.  Iday minat dengan pelakon utama movie ini iaitu Mario Maurer.




Sinopsis Crazy Little Thing Called Love/First Love

Nam seorang gadis yang kurang cantik tetapi jatuh cinta pada lelaki paling popular dan hensem di sekolahnya iaitu P'Shone. 


Nam dengan bantuan 3 rakan baiknya berusaha memikat hati P'Shone dengan pelbagai cara dan juga dengan mengikuti tips dari buku "Nine Recipes of Love".

Cerita ini sangat kelakar kerana ada satu scene yang diorang gigih sental kulit gelap Nam dengan berus. Hahaha Then ada part yang diorang letak buah-buahan atas muka Nam sebab nak bagi kulit Nam lagi cantik. Hahaha

Cuba check trailer dibawah : 




Serius best movie ni, banyak scene kelakar dan romantik. Ada juga part sedih sampai Iday menangis okay. Hehe

Iday tak nak bagi spoiler sebab nak korang tengok sendiri drama ni. Hehehe

Kalau nak tengok online atau download, boleh check link dibawah :




Iday sebenarnya nak letak video dalam post ni tapi asyik autoplay. So korang just klik link dia atas ye. 


Kalau ada masalah dengan link di atas, boleh komen dibawah atau PM iday dekat FB Page Iday : search "Sayaiday-Malaysian Blogger" 

Enjoy!







Others Post




3 comments:

  1. ensem. mcm slera je nk tgok cte ni.lol!

    ReplyDelete
  2. aaaaaaaaaa...ira ade tengok citer ni bulan lepas rasanya. best gile. dah lah laki cute. erghhh..geram.hahahahahha.

    ReplyDelete
  3. @FaraLavida: mmg selera pon,,laki ni cute gilaaa,hhehehe

    @ira: tau takper,,mmg layan lar :)

    ReplyDelete

Follow My Instagram