Enter your keyword

Kuih Kapit @ Love Letter : Snack during Chinese New Year

Salam,



Taw apa tu Kuih Kapit? or Love Letter? Sebenarnya iday tak pernah tahu nama kuih tu, main makan je. Tapi bila tengok artikel dekat VirtualMalaysia.com, baru la tau nama kuih tu and rupa-rupanya kuih tu antara makanan during Chinese New Year.

Itula, lain kali pi bukak website VirtualMalaysia.com, macam-macam pasal Malaysia korang boleh tau kat sana, selain tu korang boleh berinteraksi dengan setiap writer kat artikel yang korang baca tu. Diorang akan layan soalan korang yang macam-macam tu bila korang komen kat artikel tu. hehe

Okay, balik pada cerita kuih kapit. pernah tengok cara nak buat kuih kapit?? Nak taw cara buat kuih kapit ni, meh jenguk link bawah ni :



Sharing is Caring! :)



1 comment:

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List