Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

Gambar Aeril Zafrel dan Wawa Zainal | Pasangan Halal

Salam,

Amaran : peminat Aeril Zafrel tidak digalakkan melihat gambar-gambar dibawah, risau ada yang cemburu. hehehe. Iday pon cemburu, tapi cemburu pada mereka yang dah halal :p

















Kalau nak taw, sampai sekarang ida still takler nak 'hadam' yang Aeril ni dah kawen, dulu memang minat bebetol kat dia, bila start cerita dia dah kawen dengan Wawa, masa tu fikir biarlah tu hanya gimik untuk promote movie ke ape, sekali betul. huhu, sedih kejap. then cemburu jugak la sebab Aeril hensem okay,pastu dapat pulak Wawa yang memang comey. 

tapi- apa-apa pon, kita kena terima, hehe, ayat pasrah, alaaa, Islam pon muka lebih kurang je macam Aeril ni. tu dia ayat penyedap hati melampau. hahaha :p

No comments:

Post a Comment

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List