Enter your keyword

Sponsored Video: BOSS THE SCENT
The new film with Anna Ewers & Theo James

Nuffnang Premier Screening of Blended



Again! I won the tickets. Hehe, suka sangat sebab dapat ticket FREE then movie yang memang nak tengok sangat sebab dua-dua berlakon best n lawak nak mati. Hehe. 



Macam biasa la, Nuffnang ni selalu dapat beberapa pair ticket then diorang buat contest. So, iday join la contest tu, and jadi orang pertama join contest tu. Hahaha. Gigih sangat.  Best taw Nuffnang ni. Macam2 hadiah dah dapat dari diorang *kenyit mata sikit

So, kenapa iday nak tengok sangat movie ni? 

1. Pelakon dia kot. obvious la kan, diorang ni kalau digadingkan memang lawak. Ingat tak movie 50 First Date. Iday still simpan movie tu and juta kali repeat movie tu. Haha. Adam Sandler and Drew Barrymore



2. Sebab diorang berlakon kat Africa. Haha. motif sangat. 

Senang cerita, korang tengok je trailer movie ni, and baru korang faham kenapa aku nak tengok movie ni. Hehe. 
   

p/s: Sape lagi dapat? hehe :)

10 comments:

  1. Weehhhh !! Jumpa sana. Kahkahkahkah. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeayyyy. jumpe sana. Hehe. harap2 dapat seat dekat :p

      Delete
  2. tak dapat pergiii :'(
    pass tikets dekat mek onie hehe..
    have fun korang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaa Nida, baru semangat nak jupe. siap sembang2 hari tu. takpe2, next time kita join lagi untuk movie lain. jumpe mek onie kat sana. hehe

      Delete
  3. Tak dapat punnnnn. Ke cerita pasal "worst date" fana tu tak menarik? Cissss.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lain kali Fana kena cepat2. Haha. iday first yang komen, gigih betul nak dapat tiket ni. Next time, june ni ada transformer. Hehehe

      Delete
  4. waaaa tahniaaaaaaah kak idaa! amal dpt y premier screening utk how to train your dragon 2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha. okay la tuuuu. Best dapat ticket free. hehe

      Delete
  5. Perghh..syoklah dapat..Awar tak dapat pun..hahaha..Btw, follow u iday! Tapi dah jumpa ida dekat Mamee haritu pun kira okeylah.. xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe. takpe nanti kita try lagi. Banyak lagi movie akan datang ni. Hehe. Itula, tapi tak sembang sangat. Next time harap2 ada event lagi sama2. hehehe

      Delete

Iday Jual Teatox!

Blog Archive

My Blog List